Twee potentiële hoofdrollen voor Kevin Costner

Het is al even geleden dat er groot filmnieuws was over mega-acteur Kevin Costner en we hem regelmatig op het witte doek zagen. Het is niet dat hij van de aardbodem is verdwenen, maar de afgelopen paar jaar leek zijn focus meer te liggen op zijn band Modern West.

Daar gaat mogelijk verandering in komen, want naar alle waarschijnlijkheid zal Costner over een poosje weer vaker in de bioscoop te zien zijn. Je wist natuurlijk al dat hij de stiefvader van Superman zal spelen in Man of Steel (2013), maar nu heeft Costner ook twee hoofdrollen aangeboden gekregen.

Allereerst is hij gevraagd voor de film Three Days To Kill, een film geschreven door Luc Besson (Taken) en Adi Hasak (From Paris with Love). Costner zal in deze film de rol van Ethan Renner kunnen gaan spelen. Renner is een moordenaar in dienst van de overheid die wil bijleggen met zijn dochter. Hij zal namelijk snel overlijden.

De tweede rol die op Costner ligt te wachten is een rol in een Jack Ryan reboot. In deze film van Kenneth Branagh kan Costner de mentor van Jack Ryan vertolken en hem de kneepjes van het vak leren. De rol van Jack Ryan wordt gespeeld door Chris Pine (This Means War, Unstoppable).

Het is nog even afwachten of de oude rot in het vak Costner akkoord zal gaan en de rollen echt gaat spelen. Maar het zou absoluut een aanwinst zijn als hij weer vaker op het witte doek verschijnt.

Als je je dan toch afvraagt wie Kevin Costner ook alweer is, dan vind je hieronder een scenefoto van zijn glansrol in Dances With Wolves (1990).

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren