Interesse in TimeSplitters 4 is niet groot genoeg, aldus Crytek

Volgens de baas van Crytek, Cevat Yerli, is de interesse voor TimeSplitters 4 bij het publiek nog niet groot genoeg om de game in ontwikkeling te nemen, al zijn er veel mensen die graag een vierde TimeSplitters zien. Het feit dat de ontwikkelaar aandacht schenkt aan de game, zegt echter wel iets. De interesse voor de titel is namelijk dermate groot dat Crytek wel nadenkt over de game, zo zegt Yerli.

I tested through my official blog to see how big the Timesplitters community is, and while the volume of responses was quite high, we feel it’s not high enough yet.
De beste man heeft via zijn officiële blog gekeken hoe groot de TimeSplitters-community is en hoewel er veel reacties waren, vond Crytek het niet genoeg, nogmaals. Verder is er nog steeds een actie via Facebook gaande, om 100.000 likes te vergaren op 100.000 Strong for TimeSplitters 4. De teller staat na een aantal weken echter pas op iets meer dan 29.000 likes.
That being said, it did indeed trigger a deeper evaluation of what we do with Timesplitters, and I can only say this for now; we might have some surprises coming soon.
Ze hebben bij Crytek wel een diepere evaluatie gedaan wat ze met de reeks aan moeten en Yerli meldt dat ze misschien wel een verrassing voor ons hebben. Dan toch TimeSplitters 4, of misschien een downloadable titel? De Gamescom is dichtbij.

 1.   
  evita's avatar

  Het ligt ook wat in de lijn der verwachtingen. De budgetten tegenwoordig liggen zo hoog dat een game een miljoenen publiek moet aanspreken om nog echt te scoren. Hoeveel gamers kenner er uberhaupt nog de Timesplitters franchise? Deel 3 dateert van 8 jaar geleden en is op naambekendheid bij de gamers onder 20 jaar simpelweg ondergesneeuwd door Halo, COD en Crysis.

 2.   
  sthij's avatar

  evita schreef, "Het ligt ook wat in de lijn der verwachtingen. De budgetten tegenwoordig liggen zo hoog dat een game een miljoenen publiek moet aanspreken om nog echt te scoren. Hoeveel gamers kenner er uberhaupt nog de Timesplitters franchise? Deel 3 dateert van 8 jaar geleden en is op naambekendheid bij de gamers onder 20 jaar simpelweg ondergesneeuwd door Halo, COD en Crysis.
  "

  Ik ben 14 en mij is timesplitters zeker bekend heerlijke game jammer dat er geen nieuwe komt.

 3.   
  MitchieB's avatar

  niet genoeg interesse dan hebben ze zeker die facebook pagina niet gezien die 30.000 mensen geliked hebben.

 4.   
  Steelpartyhat's avatar

  Ze zeggen iets over verrassing, maybe een spin off of een hd remake van TS.

  Wie weet, ik weet wel dat ik een nieuws TS wil.

 5.   
  SonyBoy's avatar

  Timesplitters is hartstikke gaaf, maar niet iedere fan wordt op de hoogte gesteld van zulke acties. Toch denk ik dat een nieuwe game of een HD remake met goed online het prima zal doen. Alleen al de gedachte om virus met je vrienden te doen is al verschrikkelijk tof! Oh en online co-op is ook verschrikkelijk tof natuurlijk. Freaks killen in co-op zal zeker leuk zijn.

  Maar tja, dit zijn alleen maar gedachtes die waarschijnlijk helaas nooit zullen uitkomen… ;(

 6.   
  Hitman047's avatar

  MitchieB schreef, "niet genoeg interesse dan hebben ze zeker die facebook pagina niet gezien die 30.000 mensen geliked hebben."

  Heb je het hele stuk gelezen? + Het doel van die actie was 100.000 likes.

  Daarbij komt nog dat 30.000, nog 100.000 stuks, niet of nauwelijks een rendabele afzetmarkt is, voor een dergelijke game. En zolang ze de kosten er niet uit krijgen, beginnen ze er natuurlijk niet aan.

  Erg jammer natuurlijk, maar wel begrijpelijk. 😉

 7.   
  Daniel Z's avatar

  Steelpartyhat schreef, "Ze zeggen iets over verrassing, maybe een spin off of een hd remake van TS."

  Het liefst natuurlijk TimeSplitters 4, maar een remake van het eerste deel, geef!

 8.   
  sthij's avatar

  Daniels_Zwart schreef, "

  ”Steelpartyhat” schreef, "Ze zeggen iets over verrassing, maybe een spin off of een hd remake van TS."

  Het liefst natuurlijk TimeSplitters 4, maar een remake van het eerste deel, geef!"

  Een remake van alle 3 delen 😀

 9.   
  Steelpartyhat's avatar

  Mij maakt het niks uit welke deel, gewoon een hd remake met extra content zoals online co op.
  Maar ik denk dat een nieuwe TS komt, kijk maar naar het bericht.

 10.   
  sthij's avatar

  Tja je kunt gelijk hebben laten we hopen op beide een hd remake zou ik zeker waarderen zeker omdat je timesplitters niet speelbaar is op de 360.

 11.   
  MitchieB's avatar

  Hitman047″][quote=”MitchieB schreef, "niet genoeg interesse dan hebben ze zeker die facebook pagina niet gezien die 30.000 mensen geliked hebben."

  Heb je het hele stuk gelezen? + Het doel van die actie was 100.000 likes.
  Daarbij komt nog dat 30.000, nog 100.000 stuks, niet of nauwelijks een rendabele afzetmarkt is, voor een dergelijke game. En zolang ze de kosten er niet uit krijgen, beginnen ze er natuurlijk niet aan.
  Erg jammer natuurlijk, maar wel begrijpelijk. 😉 [/quote]

  ik heb er inderdaad overheen gelezen er is genoeg interesse maar helaas niet genoeg om er een rendabel product van te maken helaas.