Sony kondigt ‘Rain’ aan op Gamescom?

Sony Computer Entertainment kondigt op de Gamescom in Keulen mogelijk twee nieuwe titels aan en de eerste lijkt een feit te zijn. Het Japanse bedrijf heeft immers het handelsmerk ‘Rain’ geregistreerd; Rain is geplaatst onder het kopje software.

Het ziet er dus naar uit dat we tijdens de persconferentie iets van Rain te horen krijgen. Details over een platform zijn echter niet bekend, dus we weten niet of het een game is voor de PlayStation 3 of PlayStation Vita.

It has already been confirmed that Media Molecule will be at the show, although it’s not known whether they’re going to finally reveal one of their new IPs.
Wel is er een GIF-plaatje gelekt, dat Rain zou moeten zijn. Onder deze link is een actiescène te zien in een donkere buurt, waarbij je als dame je vijanden op een snelle manier afmaakt. De stijl heeft iets weg van Gravity Rush, maar ook Zone of the Enders. Of Sony echter zelf de ontwikkelaar is, weten we ook niet. Sony bevestigde de komst van Media Molecule op de Gamescom, dus naast Rain zal de developer van LittleBigPlanet mogelijk iets nieuws tonen.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Veel registraties de laatste dagen.

    Behalve ‘Rain‘, registreerde Sony ook ‘Until Dawn‘, Microsoft heeft de merknaam ‘Galactic Reign‘ vast laten leggen en Electronic Arts heeft de naam ‘Jet Set Detectives‘ geclaimd.

    Ben benieuwd of we er wat van gaan horen tijdens de Gamescom, of tijdens de persconferenties de dag voordat de beurs begint.

  2.   
    soldierarjan's avatar

    hopelijk is het iets voor de vita want is weinig over bekend.

  3.   
    Remco_MUFC's avatar

    Waarom doet dit me denken aan “Heavy Rain?”

  4.   
    Daniel Z's avatar

    De GIF-afbeelding ziet er in ieder geval interessant uit. Ben benieuwd of dit echt Rain is. We zullen zien volgende week!