Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Sleeping Dogs Live Action Fight Film

Square Enix heeft een live action filmpje laten maken, die de sfeer van de game op goede wijze weet over te brengen naar het witte doek. Lekker veel geweld en vette moves alom!

  1.   
    el_loco's avatar

    Dat stukje dat hij die honkbal gooit, dacht ik even aan Zeebats mastermovies. Wanneer michael nicht een stok tegen die chinees aan slaat en zegt “‘Tandenstoker”! ๐Ÿ˜€

  2.   
    GamerJaime's avatar

    Uhm deze was toch al voor al die gameplaybeelden etc gereleased of is deze toch nieuw? Vind het overigens ook vreemd dat Will Yun Lee hier niet de rol van Wei Shen speelt net zoals hij in de game doet. Verder wel een bruut filmpje.

  3.   
    Hitman047's avatar

    Nu je het zegt, ja. De aankondigingstrailer doet hier ook aan denken. Moest hem wel weer even opzoeken.

    Overigens is die trailer van GN verwijderd?! ๐Ÿ˜•

  4.   
    Nibor134's avatar

    Dit is geloof ik een fan-made film, vandaar dat Will Yun Lee er niet in speelt.

  5.   
    GamerJaime's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Nu je het zegt, ja. De aankondigingstrailer doet hier ook aan denken. Moest hem wel weer even opzoeken.
    Overigens is die trailer van GN verwijderd?! ๐Ÿ˜• "

    Oh verdomd ik dacht dat dat filmpje ook langer was. Dan is dit dus de extended versie, maar volgens mij is ie niet fanmade hoor.

  6.   
    WesterW's avatar

    Square Enix heeft Machinima ingehuurd om een filmpje te maken en heeft het bedrijf hiervoor volledige creatieve vrijheid gegeven. Het is dus niet fan-made, maar bevat wel andere acteurs dan het spel ๐Ÿ˜‰

  7.   
    GamerJaime's avatar

    Wesz schreef, "Square Enix heeft Machinima ingehuurd om een filmpje te maken en heeft het bedrijf hiervoor volledige creatieve vrijheid gegeven. Het is dus niet fan-made, maar bevat wel andere acteurs dan het spel ;)"

    Aaaaaah zo. Bedankt helemaal duidelijk! Maar blijf erbij dat het leuker was geweest om dezelfde acteur(s) hierin te casten.

  8.   
    firehopper211's avatar

    Gruwelijk!!! ๐Ÿ™‚