Toch weer leven in Warcraft verfilming

Een tijdje terug berichtten we dat Sam Raimi World of Warcraft vaarwel had gezegd. We spraken toen onze twijfels uit of de film er ooit nog wel zal komen, of dat het project langzaam in de vergetelheid zou worden gedrongen. Nu is er toch weer een teken van leven rondom deze film, want het script gaat herschreven worden door Charles Leavitt (Blood Diamond).

De schrijver is ingehuurd door Legendary Pictures, die dus toch weer serieuze bedoelingen lijken te hebben met de verfilming. Zeker nu men binnenkort op zoek lijkt te gaan naar een vervanger van Raimi, die erg enthousiast was over het project maar op de Comic-Con liet weten al een tijdje niet meer aan het project verbonden te zijn omdat het de studio te lang ging duren (Raimi is momenteel druk met Oz: The Great and Powerful). Nu er dus gezocht gaat worden naar een nieuwe regisseur, lijkt die move dan ook daadwerkelijk een logische te gaan worden.

Er is nog geen tijdschema voor de film (dat is dan weer een beetje verdacht) maar het gerucht gaat dat een release in 2014 er in zit als alles snel in gang wordt gezet. Wij zijn erg benieuwd…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren