Bethesda ontbloot voice cast van Dishonored

Niet veel details omtrent Dishonored, maar Bethesda maakt wel een deel van de voice cast bekend, waar bij sommigen even een vraagteken bij gezet moet worden. Niet iedereen klinkt even bekend, maar we zetten hier op een rij waar de volgende personen in hebben gespeeld in hun acteerloopbaan.

Bethesda has announced the voice cast for Dishonored, which includes Susan Sarandon, Brad Dourif, Carrie Fisher, John Slattery, Michael Madsen, and Lena Headey.
De eerste vrouwelijke stem is van Susan Sarandon, onder meer te zien in Thelma & Louise, Speedracer, Wall Street: Money Never Sleeps en 30 Rock. Brad Dourif doet ook een stem en speelde eerder in de klassieker One Flew Over the Cuckoo’s Nest, Alien: Resurrection, Deadwood en hij speelde Grima Wormtongue in The Lord of the Rings. De derde stem komt van Carrie Fisher, uiteraard bekend van de klassieke Star Wars-films in de rol van Princess Leia en verder heeft ze jarenlang een stem in Family Guy vertolkt.

Dan hebben we John Slattery, die in Iron Man 2 speelde en zijn mannetje staat in Mad Men. Ook is Michael Madsen van de partij, die te zien is in The Doors, Thelma & Louise, natuurlijk Reservoir Dogs, Donnie Brasco, Kill Bill en Sin City. En tot slot maakte Bethesda Lena Headey bekend, uit de films The Brothers Grimm, 300 en de series Terminator: The Sarah Connor Chronicles en Game of Thrones.

Welke personages zij zullen innemen weten we alleen nog niet.

  1.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    Dat is een fantastische cast! Susan Sarandon is toch een van de betere Amerikaanse actrices van de afgelopen 30 jaar. Lena Headey vond ik erg sterk in Terminator: The Sarah Connor Chronicles, en nog beter in Game of Thrones! Mijn interesse is wel gewekt.

  2.   
    Jarek's avatar

    Caroldus_Maximus schreef, "Dat is een fantastische cast! Susan Sarandon is toch een van de betere Amerikaanse actrices van de afgelopen 30 jaar. Lena Headey vond ik erg sterk in Terminator: The Sarah Connor Chronicles, en nog beter in Game of Thrones! Mijn interesse is wel gewekt."

    Bedankt voor de opheldering! Ik kende er namelijk geen één. klinkt goed! 8)