SOCOM heeft nog een toekomst

Toen Zipper Interactive in april de deuren sloot leek het over en uit voor de SOCOM-reeks. Shuhei Yoshida, baas van Sony’s Worldwide Studio’s, laat in een interview echter een ander geluid horen. Tegen OPM verklaart Yoshida dat Sony een franchise nooit begraaft.

Als ultiem voorbeeld wijst de man naar Sly Cooper die dit najaar na lange afwezigheid een nieuw avontuur zal beleven. Volgens Yoshida is het belangrijk als uitgever om met een frisse blik naar de merken die je in bezit hebt te blijven kijken en een nieuw deel nooit uit te sluiten. Er is in elk geval nog hoop voor SOCOM in de toekomst, dat is duidelijk.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Van mijn mogen ze nog wel meer socom games maken ik vond de laatste ook wel goed singelplayer en online is die zeer goed met de tachtiek en samen werken.
  Nog steeds jammer van studio.

 2.   
  Hitman047's avatar

  Zolang ze een eventueel nieuw deel maar niet laten maken door Slant Six, vind ik alles prima.

 3.   
  nickykolkie's avatar

  Vroeger vond ik SOCOM echt geweldig. Vooral 2 en 3, maar daarna is het heel erg achteruit gegaan. En ik verwacht ook niet meer dat het goed gaat komen. Ik zie SOCOM echt nooit meer zo terug komen als dat het was. Behalve als ze een hele grootte stunt uithalen. Wat ik echt niet verwacht…

 4.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  soldierarjan schreef, "Van mijn mogen ze nog wel meer socom games maken ik vond de laatste ook wel goed singelplayer en online is die zeer goed met de tachtiek en samen werken.
  Nog steeds jammer van studio."

  Ik was altijd van de Ghost Recon shooters maar heb deel 4 van socom ook gehaald en ik vond het eerlijk gezegd 3x niks. Zag er wel redelijk tot goed uit maar dat was het dan ook wel.