Gran Turismo 5: Academy Edition aangekondigd

Sony en Nissan organiseren jaarlijks de Gran Turismo Academy, een virtuele wedstrijd waarin de hoofdprijs in 2011 een rit in de Nissan 370Z GT4 tijdens de 24 uurs race van Dubai was. Om deze samenwerking te vieren verschijnt deze herfst Gran Turismo 5: Academy Edition. Dit spel zal behalve de game ook alle DLC en een nieuwe auto bevatten:


Complete Pack (Car Pack, Course Pack, Special Paint Pack, Racing Gear Pack)
Car Pack 2
Car Pack 3 and Course Pack 2
The Nissan GTR driven in this year’s Nurburgring 24 hour race by series creator Kazunori Yamauchi
Gran Turismo 5: Academy Edition verschijnt 25 september exclusief voor de PlayStation 3. En het mooiste van deze game? Je hoeft er maar dertig euro voor te betalen.

 1.   
  N.Frufo's avatar

  Ik moet de game is opstarten maar ik kan geen X knop indhoudend

 2.   
  ps3 gek's avatar

  Ik wil ook alle DLC, vind t alleen jammer dat het relatief zo duur is en slechts de helft van de carpacks interessant is..

 3.   
  xX_Speed_Xx's avatar

  Als je Gt5 nog niet had, dan is dit inderdaad een mooi pakket. Jammer dat ik het al een lange tijd in mn bezit heb 😀
  Btw, N.Frufo, volgens mij kan je dat filmpje afzetten… Of toch veranderen naar een korter… Je zal eens 5 min (ofzo) moeten doorzetten. hehe 😀

 4.   
  N.Frufo's avatar

  xX_Speed_Xx schreef, "Als je Gt5 nog niet had, dan is dit inderdaad een mooi pakket. Jammer dat ik het al een lange tijd in mn bezit heb 😀
  Btw, N.Frufo, volgens mij kan je dat filmpje afzetten… Of toch veranderen naar een korter… Je zal eens 5 min (ofzo) moeten doorzetten. hehe :D"

  Met de game: Gran Turismo 5 ik kan het filmpje kijken