World of Warcraft: Mists of Pandaria releasedatum gepland

Mists of Pandaria, het langverwachte nieuwe uitbreidingspakket voor de MMO World of Warcraft, zal vanaf 25 september verkrijgbaar zijn. Dit heeft ontwikkelaar Blizzard vandaag bekendgemaakt.

Mists of Pandaria zal verkrijgbaar zijn voor zowel PC als Mac en 34,99 euro gaan kosten. Het uitbreidingspakket kan fysiek in de winkel worden aangeschaft, maar dit kan natuurlijk ook digitaal via de online store van Blizzard. Daarnaast zullen er voor de hardcore World of Warcraft-fanaten een Collector’s edition en een Digital Deluxe edition verkrijgbaar zijn. Deze zullen respectievelijk 69,99 euro en 49,99 euro gaan kosten. Een reguliere editie van Mists of Pandaria kan overigens te allen tijde worden opgewaardeerd tot een Digital Deluxe edition. Deze handeling zal de speler 15 euro gaan kosten.

De Collector’s edition zal enkel fysiek verkrijgbaar zijn en bevat de expansion op disc, een DVD en blu-ray met daarop een kijkje achter de schermen, een CD met hierop een 20 tracks tellende soundtrack, een 208 pagina’s tellend boek met daarin nooit eerder vertoonde artwork en een muismat.

Daarnaast is er nog digitaal bonusmateriaal dat zowel voor de Collector’s edition als Digital Deluxe edition beschikbaar zal zijn: een Imperial Quilen flying mount, een Lucky Quilen Cub pet, Infested Orc en Night Elf Templar StarCraft 2 Battle.net portretten en Pandaren markeringen voor Diablo 3 Banner Sigils en Accents. Echte verwennerij dus.

De pre-sale is inmiddels begonnen. Dit stelt de speler in de gelegenheid om alle benodigde content alvast te installeren zodat hij klaar is wanneer het uitbreidingspakket officieel live gaat.

 1.   
  Koen45's avatar

  Yeah! Veel zin in, want cata is niet meer te doen.

 2.   
  Supermanneke's avatar

  Digital Deluxe Edition, toch mooi dat ze die nu ook hebben ;).

 3.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Misschien toch een reden om mijn karakters weer eens uit het stof te gaan halen ๐Ÿ˜†

 4.   
  pindanootje91's avatar

  Ik wil cinematic Intro!! ๐Ÿ˜ณ

 5.   
  Koen45's avatar

  16 augustus man! De eerste dag van gamescom ๐Ÿ™‚

 6.   
  EnkiBook's avatar

  Ik ben gestopt met het spelen van WoW simpelweg om de reden dat ik niet meer aanwezig kon zijn bij de raids. Nu ik de beelden van MoP zie begint het weer te kriebelen. Ik denk echter dat GW2 meer vertier gaat bieden. Ik kijk wel stiekum mee bij mijn broertje welke nog steeds diehard WoW speelt.