Kratos een stuk sympathieker in God of War: Ascension

De director van God of War: Ascension, Todd Papy, zegt dat Kratos in het nieuwe goddelijke avontuur een stuk sympathieker zal zijn dan in de vorige delen van God of War. Ook is hij beter in het verhaal gezet, zodat hij meer als mens gezien kan worden.

..that while our Spartan hero will still be somewhat ruthless, there will be a side to him that you could somewhat relate to.
Natuurlijk zal Kratos deels meedogenloos blijven, maar Papy geeft aan dat onze spartaan een behoorlijke klootzak was in God of War III. Daar wil de ontwikkelaar deels vanaf. Het verhaal gaat dit keer vooral over het feit hoe je het verkopen van je ziel aan de duivel kunt omkeren.
The whole idea behind the story is more, ‘how do you undo selling your soul to the devil?’ In essence, that is the question that we are answering in this story.
Hoe gaat Kratos om met de dood van zijn vrouw en kind zes maanden tot een jaar na deze gebeurtenis? Hoe is hij mentaal? Dit zijn vragen die beantwoord zullen worden.

God of War: Ascension staat voor 2013 gepland voor de PlayStation 3.

 1.   
  stoneface's avatar

  sounds good 8)

 2.   
  Leon's avatar

  Best logisch, want hij was in GOW III deels zo boos door de gebeurtenissen in de eerdere twee delen. Die hebben nu nog niet plaatsgevonden en dus is hij iets minder woedend. Toch zit koeknuffelen en lammetjeslikken er niet bij denk ik.

 3.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Heb er alle vertrouwen in, alleen jammer dat ze multiplayer erin hebben gestopt, maar misschien word dat ook wel een grote hit. Ik ben in ieder geval benieuwd:)

 4.   
  Stubborn's avatar

  Neem wat bloemen voor de vrouwelijke vijanden Kratos

 5.   
  Rotterdam9's avatar

  Kratos dating services

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  Klinkt goed 😀