Worms Revolution komt naar PlayStation 3

Nadat Worms Revolution in maart dit jaar door Team 17 werd aangekondigd, heeft de ontwikkelaar vandaag bekendgemaakt dat de nieuwste telg uit de Worms-reeks op 10 oktober een Europese release krijgt op de PlayStation 3. De game uitgebracht worden op het PlayStation Netwerk en gaat 12,99 euro kosten.

Sinds de release van de originele Worms in 1995 zijn er tal van vervolgen verschenen, waarvan Worms Ultimate Mayhem uit 2011 de meest recente is. Worms Revolution zal, in tegenstelling tot Ultimate Mayhem, terugkeren naar de vertrouwde turn-based 2D-gameplay. De grafische engine is echter compleet vernieuwd. Mensen die een brok in hun keel krijgen bij het horen van termen als “Holy Hand Grenade” en “Mad Cows” zullen ook bij deze titel ongetwijfeld aan hun trekken gaan komen.

 1.   
  Fox's avatar

  Ongetwijfeld aan hun trekken gaan komen.

  Hmkay.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Wel leuk op zich maar sommige spellen moet je in hun waarde laten denk niet dat het zo leuk word als vroeger.
  Net als met Sonic ik heb weer geprobeerd maar nee vond de ouwe sonic nu niet leuk meer moet als een goed herinnering blijven, En ik denk sowieso dat spelen met muis en toetsenbord beter speelt dan met de controller maar dat is mijn mening.