Namen van personages in Guild Wars te reserveren voor vervolg

Mensen die enkele mooie namen hebben voor hun karakters in Guild Wars kunnen het beste voor 31 juli inloggen in het spel. Dan zijn namelijk de namen van je personages automatisch gereserveerd om te kunnen gebruiken in Guild Wars 2.

Je kunt dan echter niet Guild Wars 2 pas in het najaar kopen. Arenanet liet weten dat je de nieuwe personages in Guild Wars 2 moet aanmaken tijdens de Headstart Access periode of op de eerste dag van het verschijnen van de game. Daarna worden je gereserveerde namen weer vrijgegeven.

Guild Wars 2 verschijnt 28 augustus exclusief voor de PC.

 1.   
  huntedjohan's avatar

  hoe kun je voor 31 juli inloggen als het spel op 28 augustes pas uitkomt? je krijg nu een error met inloggen nadat launcher geupdate is!

 2.   
  Jarek's avatar

  huntedjohan schreef, "hoe kun je voor 31 juli inloggen als het spel op 28 augustes pas uitkomt? je krijg nu een error met inloggen nadat launcher geupdate is! "

  Guild Wars deel 1 + Uitbreidingen. 🙂

 3.   
  huntedjohan's avatar

  Fanta$y schreef, "

  ”huntedjohan” schreef, "hoe kun je voor 31 juli inloggen als het spel op 28 augustes pas uitkomt? je krijg nu een error met inloggen nadat launcher geupdate is! "

  Guild Wars deel 1 + Uitbreidingen. :)"

  ja dat gokte ik ook al na nog een x het stuk te lezen, maar ik heb net mn gw1 + uitbreidingen opgestart en dan? ik zie nergens een optie om naam te reserveren ofzo. misschien dat ik het niet helemaal snap maar ik zou t wel graag willen weten. dus als iemand me kan helpen hoe ik mn gw1 namen kan reserveren hou ik me aanbevolen.

 4.   
  fdennis's avatar

  Weet helaas mijn account niet meer in guildwars. Tis allemaal zo lang geleden. Nja zo mooi waren die namen gelukkig niet:p

 5.   
  Fox's avatar

  Probleem word dan wel dat de namen die je wilt op GW2 al lang bezet zijn op GW2 en GW zelf. En meestal als je een eigen naam hebt heeft niemand die behalven jij.. Zou wel grappig zijn als Master Togo en Shiro Tagachi niet bezet waren :P.

 6.   
  Johan L's avatar

  Het blijkt dat het nieuwsbericht niet duidelijk genoeg was, excuses daarvoor. Je hoeft enkel eenmaal in 2012 in te loggen bij Guild Wars deel 1 en hoeft niet speciaal ergens te reserveren. Hier is meer informatie te vinden.

 7.   
  huntedjohan's avatar

  JopieKoala schreef, "Het blijkt dat het nieuwsbericht niet duidelijk genoeg was, excuses daarvoor. Je hoeft enkel eenmaal in 2012 in te loggen bij Guild Wars deel 1 en hoeft niet speciaal ergens te reserveren. Hier is meer informatie te vinden. "

  bedankt voor de update. heb ik igg mn namen gereserveerd, en met pre purchase gaat het dus allemaal monsters mirakel goed komen.

 8.   
  EnkiBook's avatar

  GW2 gaat op 28 augustus live. Ik neem aan dat de mensen die de pre-order hebben dan op 25 augustus al aan de slag kunnen?

 9.   
  fabiankok's avatar

  EnkiBook schreef, "GW2 gaat op 28 augustus live. Ik neem aan dat de mensen die de pre-order hebben dan op 25 augustus al aan de slag kunnen?"

  Klopt 8)