Gamersnet.nl

Gerucht: Assassin’s Creed III krijgt season pass

Kotaku heeft de hand weten te leggen op een brief van Ubisoft aan de keten Gamestop, waarin ze de winkel allereerst bedanken voor het grote pre order-succes, maar ook meer vertelt over de toekomstige DLC-plannen voor Assassin’s Creed III. Allereerst wordt er gesproken over een nieuw team, dat zich speciaal zal focussen op downloadbare content voor de game en dat in delen (episodic) zal verschijnen.

Daarnaast wordt verkopers gevraagd kopers te informeren over een season pass, die waarschijnlijk toegang zal geven tot alle DLC die de uitgever zal lanceren voor Assassin’s Creed III. Dit is groot nieuws, want Brotherhood en Revelation kregen naast multiplayer-mappen maar één groot DLC-pakket.

Hoe groot de pakketten voor Assassin’s Creed III zullen zijn is natuurlijk niet bekend, maar dit duidt wel op de mogelijkheid dat je op dag één al toegang kunt verkrijgen tot alle DLC die de game zal brengen. We zullen moeten wachten tot 31 oktober voor meer informatie, dan lanceert de game in Nederland.