Demo Pro Evolution Soccer 2013 verschijnt 25 juli

Ook in 2012 gaan EA en Komani de strijd weer met elkaar aan. Welke voetbalgame zal dit jaar het beste worden: FIFA of PES? De afgelopen jaren was EA’s footie de absolute winnaar, maar met alle vernieuwingen zou het best eens kunnen dat Konami dit jaar als winnaar uit de bus komt.

Om alvast een voorlopig oordeel te vellen, kun je vanaf volgende week aan de slag met de demo van Pro Evolution Soccer 2013. De demo bevat acht gelicenseerde teams. Duitsland, Engeland, Portugal en Italië zullen Europa vertegenwoordigen, terwijl Santos FC, SC International, Fluminense en Flamengo speelbaar zijn in de Copa Libertadores-modus. Check de trailer van de demo hieronder.

  1.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    Ben toch een PES’er, maar moet erkennen dat mijn geliefde serie over de jaren veel terrein heeft prijsgegeven aan FIFA. Het enige punt waar PES toch sterker blijft zijn de karakteranimaties. Veel in-game spelers vertonen tenminste fatsoenlijke gelijkenis met de speler naar wie ze zijn gemodelleerd. Maar goed, de ontwikkeling van PES t.o.v. FIFA is toch wel gestagneerd over de jaren. Ben benieuwd naar deze editie van de clash der titanen.

  2.   
    Remco_MUFC's avatar

    Ja logisch dat alleen maar internationale teams beschikbaar zijn aangezien nog maar 1 divisie (Spaanse) in de game hebben geprogameerd. 😆