GN Poll: Gamen is een mannenhobby

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiΓ«ren ze heel wat af. Elke twee weken geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van 9 juli, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

Het tijdperk waarin enkel kleine ontwikkelaars zich bezighielden met de productie van free-to-play-games is voorbij: ook grote bedrijven als Activision, EA en Ubisoft zijn inmiddels op de freemium-trein gesprongen. Freemium-spellen (beter bekend als “free-to-play-titels”) zijn games die je gratis kunt spelen, maar wanneer je extra wapens of een betere uitrusting wilt, zul je moeten betalen. Op deze manier kun je zelf beslissen hoeveel geld je uitgeeft aan een bepaald spel. We vroegen ons af of jij verwacht jij dat dit concept langzamerhand de games van 50 euro zal verdrijven, of dat je denkt dat er altijd een markt blijft voor dure spellen. Toen bleek dat bijna driekwart van de stemmers weinig vertrouwen heeft in freemium-spellen. Een greep uit jullie reacties:

desxeon:

Ik heb liever een compleet spel dan dat ik de heletijd moet gaan betalen om een wapen of iets dergelijks te krijgen.

Conclusie: Nee, het word niet de toekomst denk ik om dat er altijd een markt blijft bestaan voor “dure” spellen.

Shapeshifter:
Eerlijk gezegd, denk ik dat ze geen toekomst zullen krijgen. PS3 en Xbox gaan er hard tegen aan. Ze maken keer op keer gave games. En veel meer mensen schakelen van FTP of PTP games naar een Console. eenmalig betalen: Volledige games erbij : veel goedkoper klaar. Bovendien heb je daar geen voordelen als je betaalt. Neem bijvoorbeeld Killzone 3. Dit is mijn favoriete shooter. Alleen betalen als je wat nieuwe maps wilt. LoL is geniaal, dat weet ik. Maar deze games gaan niet zo lang meer mee.
Fox:
Over het algemeen heeft dit model van games echt wel een toekomst. Vooral omdat als je niet veel tijd hebt voor een vole 60 euro game kan je beter een free to play game op pakken en daar om de zo veel tijd 10 euro uit tegeven voor meer speel plezier. Dan heb je uiteindelijk veel meer gameplay uit de free-to-play gehaald dan om de zo veel tijd een 60 euro game te spelen waar je eigenlijk veel meer tijd in moet steken.
Check CrewGrounds voor de meningen van de redacteuren van GamersNET.

Nieuwe stelling
Er bestaan veel vooroordelen over mannen en vrouwen in de wereld. Niet alleen in veel Arabische landen waar vrouwen sterk onderdrukt zijn en mannen superieur geacht worden, maar ook in Nederland. Zo wordt bijvoorbeeld voetbal nog steeds gezien als iets wat typisch voor mannen is, terwijl samen naar het toilet gaan weer een typisch vrouwending is. Ook gamen wordt nog steeds gezien als een mannenhobby, maar er zijn steeds meer vrouwen die gamen. Daarom deze keer een ietwat gewaagde stelling:

Gamen is een mannenhobby

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan over twee weken wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

  1.   
    tijn80's avatar

    Ik ga nu niet zeggen dat ik veel vrouwen ken die gamen, want ik ken er eigenlijk maar een handvol. Om nou te zeggen dat gamen een typische mannenhobby is? Statistisch gezien waarschijnlijk wel, maar het feit dat er vrouwen zijn die gamen wil al zeggen dat het een hobby is voor beiden. Het valt me wel op dat er meer mannelijke hardcore gamers zijn, terwijl vrouwen vaker voor de casual games gaan.

  2.   
    xHouse's avatar

    Mee eens. Alhoewel er ook vrouwen zijn die gamen maar over het algemeen zal het wel een meerderheid van mannen zijn.

  3.   
    Koen45's avatar

    Eens, een echte vrouw hoort niet te gamen. Maar wat ik onder gamen versta is dagelijks of wekelijks gamen en dat zie ik weinig in mijn vriendenkring onder de vrouwen. Vrouwen spenderen hun tijd meer aan school, shoppen of vele anderen dagelijkse dingen die niks met gamen te maken hebben.
    Ik speel zelden maar dan ook echt zelden met mijn vriendin Guitar Hero, maar goed dat is ook het enigste en daar blijft het verder bij.
    Om eerlijk te zijn heb ik liever een vrouw die zeurt en 100% vrouwelijk is, dan een gamende misschien wel afhankelijk van de Japanse cultuur mevrouwtjes. Vrouwen hebben genoeg anderen hobby’s om te doen. Aldus gamen is een mannenhobby.
    Misschien zullen we in de toekomst evolutie qua vrouwengamers zien, maar ik hoop en denk van niet.

    Oh en dezelfde hobby’s hebben als je vrouw? No way! Grote meningsverschillen die leiden tot ruzie? Jep.

  4.   
    SonyBoy's avatar

    Oneens, ik vind het juist fijn dat er ook vrouwen dezelfde interesses hebben als mij. Het is toch fijner om een vriendin te hebben die belangstelling toont voor jouw hobby in plaats van er (achter je rug om) over te klagen. Hier krijg je alleen maar ruzie van en dat is nergens goed voor. Het enigste vervelende vind ik dat een vrouw altijd moet zeggen dat ze een vrouwelijke gamer is. Ik ga toch ook niet zeggen dat ik een mannelijke gamer ben? Natuurlijk zijn er wel minder vrouwen dan mannen die gamen, maar iedereen moet zijn eigen hobby hebben en om dan gelijk te zeggen dat het een mannenhobby is vind ik toch echt wat overdreven. Sterker nog, ik ken zelfs een paar vrouwen die beter zijn in gamen dan mannen. Het is zowiezo naΓ―ef om te denken dat alle vrouwen maar gewoon moeten gaan winkelen en daarom denk ik eigenlijk ook wel dat Koen aan het trollen is.

  5.   
    mmx's avatar

    Larie kompleet larie dom geklets dames die gamen staan best hun mannetje en het is nog leuk ook πŸ™‚ Ooit speelde ik vaak op een oline dat was bij een game wat Tanarus hete en daar waren heel veel Dames en we hadden daar enorm veel lol met de meisjes dus ga mij niet vertellen dat gamen alleen voor Heren is ik ben ook een man maar met Dames gamen is toch fun !

  6.   
    Koen45's avatar

    @ fanboy dinges. Niet dat ik hier inhoudelijk op in wil gaan, ik vraag alleen: heb jij een vriendin? Ik heb geen ruzie hoor wat het gamen betreft, dus geen idee hoe jij erbij komt dat vrouwen over games klagen. Een vrouw hoeft niet van games te houden om er belangstelling voor te tonen, volgens mij is dat naΓ―ever dan wat ik allemaal geschreven heb.

    Vrouwen hebben nou eenmaal anderen hobby’s dan ons mannen, deal with it. Als je vriendin nou een console gamer is en jij een PC gamer. Have fun! πŸ˜›

  7.   
    Tadao's avatar

    Ongeveer (en dit is allemaal ruw in percentage omgezet) 70% van alle leden van het vrouwelijk geslacht die ik genoeg ken om het zeker van te weten gamen wel eens van tijd tot tijd als hobby. 20% daarvan is hardcore gamer… Dus ik zeg nee, gamen is niet een ‘mannenhobby’, omdat alle geslachten ervan kunnen genieten. Als ik in de klas zit op school (opleiding multimedia) zie ik 1 van de meiden een programma gedownload te hebben puur om langs de blokkering te komen en World of Warcraft te spelen. Mijn moeder speelde vaak Tetris op de oude gameboy, en vandaag de dag speelt graag sudoku en andere puzzel games op de NDS. Mijn ex vriendin versloeg mij vaak op Call of Duty (nee, daarom is ze mijn ex niet), en telkens als ik op skype zit met een Britse vriend van mij hoor ik op de achtergrond zijn zus ragen op Gears of War en Call of Duty omdat ze dood gaat door glitches.

    Dit alles is voor mij genoeg om te zeggen dat gamen geen mannen hobby is. Voor iedereen is er een game

  8.   
    FishHookz's avatar

    Dat veel mannen gamen betekent niet dat het een mannen hobby is, alhoewel het wel over het algemeen word beschouwd als een mannenhobby juist omdat grotendeels van de gamers mannen zijn πŸ˜‰ En natuurlijk vinden velen dan mannen beter kunnen gamen maar dat is natuurlijk onzin πŸ˜† Tenzij je mijn vriendin laat gamen πŸ™„

  9.   
    Toetsje20's avatar

    Gamen is een hobby voor vrouwen als voor mannen, dus het is voor iedereen die ervan houdt. πŸ™‚

  10.   
    Flapjack's avatar

    ik ben voor meer vrouwen die gamen leuk vinden…. wat ik altijd zeg als ik zeg dat ik een gamer ben, dan probeer ik altijd het stereotype een beetje onderuit te halen door te zeggen het is eigelijk niet meer dan een mix van interactief lezen en film kijken. veel vrouwen( vrouwen die ik ken) denken dat ze het niet kunnen maar ze hebben het eigelijk dan amper een kans gegeven. statischtisch is het mannenpercentage nu momenteel groter maar geschiedenis heeft bewezen dat ‘mannen’hobbys ook in ‘vrouwen’hobbys kunnen veranderen, kijk bijvoorbeeld naar paardrijden begin 1900 reden percentueel gezien veel meer mannen op paarden, want de vrouw was thuis het huishouden doen. maar nu in het heden zie je zelden mannen nog paardrijden. ik bedoel alleen maar aan te geven dat de doelgroep van een hobby kan veranderen dit ligt per cultuur natuurlijk anders, maar ik zou het niet gek vinden dat binnen nu en 5 jaar het vrouwen percentage zal gaan steigen. zeker nu met de free to play games wordt het aantrekkelijker om te gaan gamen

  11.   
    SonyBoy's avatar

    ”Koen45″ schreef, "@ fanboy dinges. Niet dat ik hier inhoudelijk op in wil gaan, ik vraag alleen: heb jij een vriendin? Ik heb geen ruzie hoor wat het gamen betreft, dus geen idee hoe jij erbij komt dat vrouwen over games klagen. Een vrouw hoeft niet van games te houden om er belangstelling voor te tonen, volgens mij is dat naΓ―ever dan wat ik allemaal geschreven heb.
    Vrouwen hebben nou eenmaal anderen hobby’s dan ons mannen, deal with it. Als je vriendin nou een console gamer is en jij een PC gamer. Have fun! :P"

    Dan maar een kort antwoordje. Alle meiden die ik ken en niet gamen klagen erover, dat is wat ik bedoel met het achter je rug om. En hoe kan je belangstelling tonen aan iets waar je totaal niks mee hebt en er ook nooit iets mee te maken wil hebben? Een vriend van mij probeert mij strategie games te laten zien, maar na een kwartier val ik al in slaap. Het lukt gewoon niet. Dan kan je me wel naief noemen, maar je kan je ook afvragen of je vriendin echt belangstelling heeft als ze er vervolgens helemaal niks mee te maken wil hebben.

    Oh, en ik hou er nu mee op voordat we pas echt afdwalen.

    PS. Problems met Xboxfan te schrijven? Fanboy dinges is nou niet echt bepaalt korter…

  12.   
    tijn80's avatar

    Xboxfan schreef, "

    ”Koen45″ schreef, "@ fanboy dinges. Niet dat ik hier inhoudelijk op in wil gaan, ik vraag alleen: heb jij een vriendin? Ik heb geen ruzie hoor wat het gamen betreft, dus geen idee hoe jij erbij komt dat vrouwen over games klagen. Een vrouw hoeft niet van games te houden om er belangstelling voor te tonen, volgens mij is dat naΓ―ever dan wat ik allemaal geschreven heb.
    Vrouwen hebben nou eenmaal anderen hobby’s dan ons mannen, deal with it. Als je vriendin nou een console gamer is en jij een PC gamer. Have fun! :P"

    Dan maar een kort antwoordje. Alle meiden die ik ken en niet gamen klagen erover, dat is wat ik bedoel met het achter je rug om. En hoe kan je belangstelling tonen aan iets waar je totaal niks mee hebt en er ook nooit iets mee te maken wil hebben? Een vriend van mij probeert mij strategie games te laten zien, maar na een kwartier val ik al in slaap. Het lukt gewoon niet. Dan kan je me wel naief noemen, maar je kan je ook afvragen of je vriendin echt belangstelling heeft als ze er vervolgens helemaal niks mee te maken wil hebben.
    Oh, en ik hou er nu mee op voordat we pas echt afdwalen.
    PS. Problems met Xboxfan te schrijven? Fanboy dinges is nou niet echt bepaalt korter…"

    Dit berichtje is ook niet echt kort te noemen… πŸ˜›

  13.   
    Remco_MUFC's avatar

    Compleet Oneens, alhoewel je over het internet altijd van de grappige filmpjes ziet waar het vrouwlijk geslacht de Xbox of Playstation van de vriend helemaal total los gooit πŸ˜† moet ik zeggen dat ik steeds meer meiden op het online gamenetwerk zie verschijnen. In dit geval is De sims en Guitar Hero nog steeds populair en als je nogsteeds geen Gamepartner heb moet je eens zoeken op een van die gamepartner zoek sites, ben even de naam kwijt. πŸ˜›

  14.   
    tijn80's avatar

    Remco_MUFC schreef, "Compleet Oneens, alhoewel je over het internet altijd van de grappige filmpjes ziet waar het vrouwlijk geslacht de Xbox of Playstation van de vriend helemaal total los gooit πŸ˜† moet ik zeggen dat ik steeds meer meiden op het online gamenetwerk zie verschijnen. In dit geval is De sims en Guitar Hero nog steeds populair en als je nogsteeds geen Gamepartner heb moet je eens zoeken op een van die gamepartner zoek sites, ben even de naam kwijt. πŸ˜› "

    Goede ervaring gehad? πŸ˜‰

  15.   
    Koen45's avatar

    Xboxfan schreef, "

    ”Koen45″ schreef, "@ fanboy dinges. Niet dat ik hier inhoudelijk op in wil gaan, ik vraag alleen: heb jij een vriendin? Ik heb geen ruzie hoor wat het gamen betreft, dus geen idee hoe jij erbij komt dat vrouwen over games klagen. Een vrouw hoeft niet van games te houden om er belangstelling voor te tonen, volgens mij is dat naΓ―ever dan wat ik allemaal geschreven heb.
    Vrouwen hebben nou eenmaal anderen hobby’s dan ons mannen, deal with it. Als je vriendin nou een console gamer is en jij een PC gamer. Have fun! :P"

    Dan maar een kort antwoordje. Alle meiden die ik ken en niet gamen klagen erover, dat is wat ik bedoel met het achter je rug om. En hoe kan je belangstelling tonen aan iets waar je totaal niks mee hebt en er ook nooit iets mee te maken wil hebben? Een vriend van mij probeert mij strategie games te laten zien, maar na een kwartier val ik al in slaap. Het lukt gewoon niet. Dan kan je me wel naief noemen, maar je kan je ook afvragen of je vriendin echt belangstelling heeft als ze er vervolgens helemaal niks mee te maken wil hebben.
    Oh, en ik hou er nu mee op voordat we pas echt afdwalen.
    PS. Problems met Xboxfan te schrijven? Fanboy dinges is nou niet echt bepaalt korter…"

    Ik zal hier maar niet op antwoorden, tot mijn vraag beantwoord is. COMMENT INVALID.

  16.   
    blackname's avatar

    Het grootste percentage dat gamed zijn toch echt mannen net als met voetbal en voetbal word ook een mannensport genoemd dus ja in die zin vind ik het gewoon een mannenhobby. Er zijn ook genoeg vrouwenhobby’s zoals winkelen maar dat betekend niet dat mannen dat ook niet leuk kunnen vinden.

  17.   
    Fatal1ty's avatar

    Ik vind het meer voor mannen. M’n vriendin die zie ik echt niet naast me zitten en zegt dan: kom, zullen we een potje battlefield spelen. πŸ˜›

  18.   
    coolsharpei's avatar

    Ik vind het ook meer voor mannen, en ik zou het ook idd niet willen dat mijn vriendin interesse in games heeft, er zijn nou eenmaal mannen en vrouwen dingen..

  19.   
    Remco_MUFC's avatar

    tijn80″][quote=”Remco_MUFC schreef, "Compleet Oneens, alhoewel je over het internet altijd van de grappige filmpjes ziet waar het vrouwlijk geslacht de Xbox of Playstation van de vriend helemaal total los gooit πŸ˜† moet ik zeggen dat ik steeds meer meiden op het online gamenetwerk zie verschijnen. In dit geval is De sims en Guitar Hero nog steeds populair en als je nogsteeds geen Gamepartner heb moet je eens zoeken op een van die gamepartner zoek sites, ben even de naam kwijt. πŸ˜› "

    Goede ervaring gehad? πŸ˜‰ [/quote]

    Ja ik ben al veel meiden op het Guitar Hero netwerk tegengekomen. πŸ˜† *Trollface*

  20.   
    Danielle.k's avatar

    Aan alle mannen of liever gezegd jonge kereltjes die op dit topic reageren :P, jullie denken vrouwen te kennen maar het enige wat jullie doen is dom en belachelijk overkomen met de antwoorden die jullie geven en dan met name doordat jullie denken de gamende vrouw te kennen πŸ˜•

    Gamen is puur een hobby geschikt voor zowel man als vrouw )jong en oud’, dat er misschien meer mannelijke gamers zijn wil absoluut niet zeggen dat het puur een mannen hobby is.
    Toen ik nog met me vriendinnen World of Warcraft speelde waren wij verbaast hoeveel vrouwen dat spel spelen, nu dat we overgestapt zijn naar FPS games zijn we weer verbaast want het zijn er meer dan mensen denken, zelfs me moeder speelt af en toe games, ok wel geen FPS games maar ze heeft enorm veel lol met Donkey Kong en Mario op de Wii.

    @Koen45

    Volgens mij weet jij niet eens wat een ECHTE VROUW is, laat staan dat je zou weten wat je ermee zou kunnen doen
    πŸ™„

  21.   
    tijn80's avatar

    Danielle.k schreef, "Aan alle mannen of liever gezegd jonge kereltjes die op dit topic reageren :P, jullie denken vrouwen te kennen maar het enige wat jullie doen is dom en belachelijk overkomen met de antwoorden die jullie geven en dan met name doordat jullie denken de gamende vrouw te kennen πŸ˜•
    Gamen is puur een hobby geschikt voor zowel man als vrouw )jong en oud’, dat er misschien meer mannelijke gamers zijn wil absoluut niet zeggen dat het puur een mannen hobby is.
    Toen ik nog met me vriendinnen World of Warcraft speelde waren wij verbaast hoeveel vrouwen dat spel spelen, nu dat we overgestapt zijn naar FPS games zijn we weer verbaast want het zijn er meer dan mensen denken, zelfs me moeder speelt af en toe games, ok wel geen FPS games maar ze heeft enorm veel lol met Donkey Kong en Mario op de Wii.
    @Koen45
    Volgens mij weet jij niet eens wat een ECHTE VROUW is, laat staan dat je zou weten wat je ermee zou kunnen doen
    πŸ™„ "

    πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† +20!

  22.   
    SonyBoy's avatar

    @Koen
    Laten we dan ook maar stoppen met deze discussie, want nadat ik antwoord geef en jij een totaal nutteloze comment geef die gewoon teveel ruimte in beslag neemt is het gewoon nutteloos om erover door te gaan. Ik praat wel verder met je wanneer je stopt met dat naieve gedrag. En ga alsjeblieft niet nog verder afdwalen. (alhoewel dit vrijwel onmogelijk is met je “COMMENT INVALID”)

  23.   
    Danielle.k's avatar

    Ik heb toch nog 1 vraag aan Koen45

    De echte vrouw is dat volgens jou 1 die je kan opblazen 😳

    of

    πŸ™„

  24.   
    Nn3m3s1sS's avatar

    Ligt er aan wat je onder gamen verstaat. Ik geloof dat statistisch gezien de meeste gamers 55+ vrouwen zijn ofzo maar die spelen waarschijnlijk kaartspelletjes.

  25.   
    Tha Destiny's avatar

    Danielle.k schreef, "Aan alle mannen of liever gezegd jonge kereltjes die op dit topic reageren :P, jullie denken vrouwen te kennen maar het enige wat jullie doen is dom en belachelijk overkomen met de antwoorden die jullie geven en dan met name doordat jullie denken de gamende vrouw te kennen πŸ˜•
    Gamen is puur een hobby geschikt voor zowel man als vrouw )jong en oud’, dat er misschien meer mannelijke gamers zijn wil absoluut niet zeggen dat het puur een mannen hobby is.
    Toen ik nog met me vriendinnen World of Warcraft speelde waren wij verbaast hoeveel vrouwen dat spel spelen, nu dat we overgestapt zijn naar FPS games zijn we weer verbaast want het zijn er meer dan mensen denken, zelfs me moeder speelt af en toe games, ok wel geen FPS games maar ze heeft enorm veel lol met Donkey Kong en Mario op de Wii.
    @Koen45
    Volgens mij weet jij niet eens wat een ECHTE VROUW is, laat staan dat je zou weten wat je ermee zou kunnen doen
    πŸ™„ "

    Je laatste opmerking _O_

    Gamen is geen mannenhobby, overwegend zullen er wel meer mannen zijn die gamen dan vrouwen.

  26.   
    GamerJaime's avatar

    Danielle.k schreef, "Ik heb toch nog 1 vraag aan Koen45
    De echte vrouw is dat volgens jou 1 die je kan opblazen 😳
    of
    πŸ™„ "

    Hahahaha BAM! πŸ˜† +40 @Koen45 Jou comments slaan echt nergens op. Hoezo moet je per se een vriendin hebben om te weten of vrouwen gamen of niet? Wat heeft dat met dit onderwerp te maken? Oke ik moet toegeven dat ik me steeds vaker verbaas over hoeveel vrouwen gamen (ook in mijn omgeving). Je ziet het ook op deze site, steeds meer vrouwen hebben een account en steeds meer vrouwen beginnen zich hiervoor te interesseren. En ik denk dat dat vooral komt door de spelcomputers van Nintendo. Niet iedere vrouw is hetzelfde en standaard fan van shoppen etc, dus vandaar dat ik ook twijfel aan je verhaal over je vriendin Koen45. Kijk ook bijvoorbeeld eens naar Bners, ik las laatst in de Payne (Magazine over Max Payne 3 gemaakt door de makers van de PU) dat zangeres Do ook een vervent gamer is. Kijk eens naar gamerecensies op Youtube, hoe vaak wordt dat niet door een vrouw gedaan? Ik moet er eerlijk gezegd ook nog steeds aan wennen hoor, maar ik vind het alleen maar tof. Ik ben het ook helemaal eens met XboxFan. Hoe tof is het niet als je samen met je vriendin je hobby kan delen? Waarom moet je dat per se voor jezelf houden? Ik vind het alleen maar tof en vind absoluut niet dat gamen alleen voor mannen is. Zeker niet!

  27.   
    HellViperX's avatar

    Gezellig met je meisie een spelletje spelen… en ze zijn er nog goed in ook 😳

  28.   
    Tadao's avatar

    Danielle.k schreef, "Aan alle mannen of liever gezegd jonge kereltjes die op dit topic reageren :P, jullie denken vrouwen te kennen maar het enige wat jullie doen is dom en belachelijk overkomen met de antwoorden die jullie geven en dan met name doordat jullie denken de gamende vrouw te kennen πŸ˜•
    "

    Aan de meerderheid van..* Je gaat toch niet iedereen in dezelfde plek/categorie/hok pleuren terwijl je zoiets juist probeer tegen te argumenteren? xP

  29.   
    Koen45's avatar

    Hierboven me +100000000000000000000 (dat doen de meeste hier dus dat zal wel hip zijn)

    Danielle.k schreef, "Ik heb toch nog 1 vraag aan Koen45
    De echte vrouw is dat volgens jou 1 die je kan opblazen 😳
    of
    πŸ™„ "

    Denk eerder dat jij een vies ventje bent die zich voordoet als vrouw. Of kun je het tegendeel bewijzen? πŸ™‚
    Wat ik kan met een vrouw? Dat zijn veel opties! Maar om ze allemaal uit te voeren alla, nu de vraag aan jou: ”Wat doe jij naast gamen?”. Oh en om maar even netjes je vraag te beantwoorden, die heb je zeker van een van je vrienden geleerd of heb je een depressieve periode dat je er zo op reageert? πŸ˜› . Wat jou zo speciaal maakt is dat je in 90% van je posts heb staan ” dit dat dit met mijn vriendinnen ”. Dat komt over als iemand die zich voordoet als een meisje, heb ik het fout?
    Anyway vrouwen en mannen horen van elkaar te verschillen in veel punten en dat is hier een van. Want je ziet wel wat er gebeurd als je als vrouw doende een game forum op komt of game lobby. Dan zijn er minstens tien pubers die geil worden van een denkbeeldig vrouwtje die achteraf een vies menneke blijkt te zijn.
    @Xboxfan Nee je geeft geen antwoord dus ik reageer er ook raar op denk ik xD. Afdwalen? Jij snapt duidelijk niet dat de meeste post van me een trololol achtergrond hebben en ik graag wil dat mensen zoals jou erop reageren. Dat is zo mooi =D
    @ Jaime dat zeg ik toch niet? Daar concludeer jij op, ik vroeg alleen of meneer xboxfan een vriendin had omdat wat hij zei in mijn ogen niet klopte. Als je een vriendin had snapte je meer van de vrouwen kant en daar doelde ik op. Een echte vrouw doet niks met gamen. Dat je twijfelt over mijn waarheid is mogelijk, maar goed. Ik wil je graag naar mijn facebook pagina verwijzen hoor als je er zo mee zit ;). Jij brengt BNers in je post, jij snapt duidelijk niks van aandacht trekken in bladen ofwel? Je moet niet alles geloven wat de wereld zegt man, word je optimistisch van.
    Maar goed haters gonna hate, ik blijf bij mijn standpunt dat gamen een mannen hobby is. Ik heb alleen nooit gezegd dat vrouwen een mannenhobby niet kunnen uitvoeren dus daar gaan er hier een paar de mist in :). Danielle doet zich nou niet echt goed voor als een vrouw en als het wel zo is. Oh god… Ik ben benieuwd of hij/zij/het, het tegendeel kan bewijzen, want ik lach me stuk tot nu toe om het feit dat dit zo nep is :P.

  30.   
    Danielle.k's avatar

    hihihi die Koen zoveel vragen, maar nee ik ben geen jongen πŸ™‚

    Ik heb op moment me vriendin die bij me logeert en we waren gisteren nogal melig :roll:, en om je vraag te beantwoorden nee ik leer niks van jongens, om maar heel open te zijn ik val ook niet op jongens maar op vrouwen.
    Ik heb vrij veel vrienden en vriendinnen maar voornamelijk vriendinnen omdat me gevoelens nou eenmaal niet naar de man is dus misschien dat ik daarom altijd over me vriendinnen heb ik neem aan dat daar niks op tegen is.
    Alleen als ik naar je antwoorden in dit topic kijk vraag ik me af of jij iets tegen vrouwen heb, zeker als ik zie dat iemand van 17 op zo`n jonge leeftijd oordeelt dat een echte vrouw niet hoort te gamen, vrouwen zijn ge-emancipeerde dan jij denkt.

    PS.

    Mocht je ooit in de buurt zijn van ridderkerk hoor ik het graag, als je zo graag wilt zien hoe vrouwelijk ik ben πŸ˜‰

    ”Koen45″ schreef, "ik vroeg alleen of meneer xboxfan een vriendin had omdat wat hij zei in mijn ogen niet klopte. Als je een vriendin had snapte je meer van de vrouwen kant en daar doelde ik op. Een echte vrouw doet niks met gamen. Dat je twijfelt over mijn waarheid is mogelijk, maar goed "

    Ik vraag me af of jij ooit wel een vriendin gehad hebt, hoe kan iemand van 17 nu oordelen wat de hobby`s van een vrouw horen te zijn, de perfecte vrouw in jou ogen iemand die alleen maar het huishouden doet en als hobby brei`n heeft.
    Nogmaals vrouwen zijn ge-emancipeerde dan jij denkt, een vrouw doet niks onder dan die van een man zowel hobby als beroep niet helaas denk jij daar anders over.

  31.   
    Tadao's avatar

    Danielle.k schreef, "hoe kan iemand van 17 nu oordelen wat de hobby`s van een vrouw horen te zijn, de perfecte vrouw in jou ogen iemand die alleen maar het huishouden doet en als hobby brei`n heeft.
    Nogmaals vrouwen zijn ge-emancipeerde dan jij denkt, een vrouw doet niks onder dan die van een man zowel hobby als beroep niet helaas denk jij daar anders over.
    "

    Wat jij hem voor aan ziet doet me sterk denken aan iemand die opgevoed is door meme’s op het internet, het hele ‘what is that woman doing out of the kitchen’ gebeuren xP

  32.   
    N.Frufo's avatar

    Oneens

  33.   
    Koen45's avatar

    @ Menvrouw

    Is dat een slap excuus voor een persoonlijke reactie ten opzichte van mij? Lol.
    Oh dat verklaart al genoeg natuurlijk, die scheren alle mannen vaak over een kant. Dat is in jou geval dus ook zo, hihi word me het een en ander duidelijk :).
    Nee hoor heb er niks op tegen, maar om even naΓ―ef te reageren.. het is nogal wanhopig als internetgebruiker om zoiets te gebruiken. Zeker als men geen bewijs heeft van zijn of haar identiteit. Ah leeftijd komt in de rol, als ik even kijk op je profiel val je onder dezelfde leeftijdscategorie en hebben we daarover niks te verschillen. Hekel aan vrouwen? How? Ik heb een moeder, woon nog thuis en heb een vriendin waarmee ik al bijna anderhalf jaar samen ben. I don’t get it. ^^

    Misschien ben ik een stukje kortzichtig, maar elke vrouw die ik tegen gekomen ben en heb leren kennen, doet niet aan gamen. Zegt genoeg over mijn meningen toch? Wat je niet ziet, kun je niet beoordelen, dus ik beoordeel op wat ik gezien en gedaan heb.
    Dat jij mijn mening kan bepalen is vrij uniek, dat doet bijna niemand niemand hier op GN en is vrij nieuw! Ik zeg alleen dat vrouwen anderen hobby’s hebben en of dat nou strijken, wassen, boenen of fappen is zal me een worst wezen. Verschil moet er wezen tussen de geslachten, ook qua hobby’s dus. Ik ben naΓ―ef ja wou je het weten, maar beter naΓ―ef dan depressief, want daar schiet niemand wat mee op. Anyway voor de zoveelste keer ik heb een vriendin ja geloof me of niet. Ze vind het niet erg dat ik game, want ik maak genoeg tijd vrij wat redelijk veel anderen gamers niet kunnen( denk ik ). Dus vandaar dat anti game vrouwen klagen ja. Iedereen moet gewoon zijn of haar hobby kunnen uitoefenen toch?

    So! Gamen is een mannenhobby die vrouwen kunnen uitvoeren. Shoppen is een vrouwenhobby die mannen kunnen uitvoeren. Het is beide mogelijk, maar om van die twee een parallel hobby te maken no way. Laten we de discussie achterwegen laten over onze meningen over elkaar of elkaars persoonlijke posts. Had zulke dingen liever in een PM zodat niet elke sensatiezoeker hier op GN mee kan genieten. Hi Tha Destiny.

  34.   
    Danielle.k's avatar

    Dat je al begint met menvrouw laat zien dat ik volwassener ben dan jij, je beledigt iemand vanachter een computer en dat laat voor mij al een voorbeeld zien wat voor type jij bent.
    Dat we van de zelfde leeftijd groep zijn klopt, vandaar ook me melige reactie van gisteren.
    Maar goed ik laat dit verder rusten en laat je in de waan dat ECHTE vrouwen volgens jou geen game hobby horen te hebben.
    Dat je het liever in PM had gehad kan ik begrijpen, je wilt natuurlijk niet voor JOKER πŸ™‚ staan onder de vrouwen met dat vreemde antwoord ECHTE VROUWEN πŸ™„

    http://imageshack.us/photo/my-images/842/vrouwenemancipatie.jpg/ πŸ™„

  35.   
    Koen45's avatar

    WELKE vrouwen? πŸ˜›

  36.   
    EnkiBook's avatar

    Het boeit niet of het een mannen of een vrouwen hobby is.

    Een gamer = Een gamer.

  37.   
    Fatal1ty's avatar

    EnkiBook schreef, "Het boeit niet of het een mannen of een vrouwen hobby is.
    Een gamer = Een gamer."

    Zo is dat!