343 Industries werft mensen voor next-gen Halo

Erg verrassend nieuws kun je dit moeilijk noemen, maar het is toch leuk om mee te delen dat ontwikkelaar 343 industries reeds een nieuwe Halo aan het plannen is. Op Microsoft’s career website staat een vacature open waarin naar een ervaren grafische designer gevraagd wordt. Deze persoon moet mee gaan werken aan de huidige en toekomstige generatie van visuals in het Halo universum.

Ervaring met DirectX 11 wordt als pluspunt vermeld wat indiceert dat er reeds aan een Halo voor de nieuwe Xbox console gewerkt wordt. De opvolger van de Xbox 360 zou volgens hardnekkige geruchten gebruik gaan maken van DirectX 11 voor de grafische presentatie van games. Halo 4 verschijnt alvast op zes november voor de goeie ouwe Xbox 360.

 1.   
  mmx's avatar

  was al bekend !

 2.   
  evita's avatar

  er was reeds bekend dat er een tweede en derde game gepland staan na Halo 4, maar niet dat ze nu reeds in de pre productie van de opvolger zitten en actief hun team versterken 🙂

 3.   
  toqeer's avatar

  ja ik dacht all was all bekend maar is leuk om te weten 😛

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Het was al bekend dat Halo 4 het begin is van een nieuwe trilogie. Dus dat betekent dat Halo 5 en 6 ook komen en er zijn geruchten dat er een Halo 2 Anniversary HD remake komt. Halo 4 verschijnt op 6 november dus vanaf nu komen er 4 Halo games uit. Ik denk dat Halo 5 zowel op de Xbox 360 verschijnt als op de opvolger van de Xbox 360. Net als dat The Legend of Zelda: Twilight Princess zowel op de Gamecube als op de Wii verscheen.

 5.   
  MaxDamage_NL's avatar

  Of ze maken nu alle Halo’s voor de PC.
  Yay!