Uncharted 3 krijgt 50 nieuwe Trophies

Op 14 augustus krijgt Uncharted 3 een nieuwe patch die naast de nodige gameplay fixes ook een berg nieuwe Trophies zal toevoegen. De vijftig Trophies zullen de reeds verschenen downloadable content van de nodige extra motivatie voorzien. Op het blog van Naughty Dog verzekert Eric Monacelli de spelers alvast dat er hard gewerkt wordt om een solide patch af te leveren.

We’ve been working extremely hard to get Patch 1.13 thoroughly tested and ready for deployment.

  1.   
    jamrex007's avatar

    Mooi dat is pas goed nieuws ik speel de Multiplayer elke dag en nu maar hopen dat het multiplayer troffeen worden en met deze troffeen is de multiplayer aardig compleet ik wil dan alleen nog een heroes skin pack dat was ook leuk in Uncharted 2.

    maar 50 troffeen erbij + de 55 die er al waren komt samen op 105 troffeen in 1 spel volgens mij is dit dan ook de spel waar je het meeste troffeen mee kan verdienen. eerst was dat Burnout Paradise en Red Demp Redemption waar je in totaal 98 troffeen mee kan verdienen.

  2.   
    gatemaster64's avatar

    leuk ben van plan uncharted 2 en 3 nog te spelen over ongeveer 3 weken als ik terug kom van vakantie! 😀
    dus dit kan helemaal geen kwaad! 😀

  3.   
    toqeer's avatar

    ja en ik ben all alles kwijt door mijn eigen fout zo jammer

  4.   
    IyanHarm's avatar

    Neemt dat dan ook je huidige platinum weg of dat niet? Anders pak ik hem weer uit de kast. Niet dat dat erg is, geweldige game!

  5.   
    Daniel Z's avatar

    IyanHarm schreef, "Neemt dat dan ook je huidige platinum weg of dat niet? Anders pak ik hem weer uit de kast. Niet dat dat erg is, geweldige game!"

    Nee, je haalt gewoon platinum door alle Trophies te halen uit de originele game. Trophies uit extra content zijn hierin geen blokkade, al staat je percentage van behaalde Trophies niet meer op 100 procent.

    Spontaan ook maar verder gegaan met de multiplayer. Jammer genoeg is mijn controller gammel, waardoor snelle acties als richten niet goed genoeg werken xD. Net maar een nieuwe controller besteld.

  6.   
    DGonlag2's avatar

    Is de Uncharted 3 GOTY Edition nou al uit? Ik had gezien dat die was aangekondigd, maar sindsdien niets meer van gehoord en op geen webshop gezien…

  7.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Uncharted 3 was een erg vette game en voor mij een van de beste games van 2011, alleen ben ik meer geïnteresseerd in Achievements dan in Trophies. Als ik een Trophy verdien voelt het voor mij alsof ik daar niks aan heb, maar een achievement is gewoon geweldig, dan krijg je ook een gamerscore te zien op je account en dat voelt voor mij veel bijzonderder aan.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "Uncharted 3 was een erg vette game en voor mij een van de beste games van 2011, alleen ben ik meer geïnteresseerd in Achievements dan in Trophies. Als ik een Trophy verdien voelt het voor mij alsof ik daar niks aan heb, maar een achievement is gewoon geweldig, dan krijg je ook een gamerscore te zien op je account en dat voelt voor mij veel bijzonderder aan."

    Het boeit mij totaal niet ik heb nog geen enkel spel gespeeld voor deze 2 dingen.
    Ik speel een game hoe ze hem gemaakt hebben niet om nog zoveel keer iemand neer te knallen of iets te vinden in een spel.
    Kijk bij gta heb je die hidden packages enzo gehad dat was wel leuk nog maar verder boeit het me echt niet, Ik denk dat ik 1 van de weinige personen ben die dit vind 😆