GN Lunchtip: Beluister de nieuwe Uncharted 3: Drake’s Deception remixes


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Bij GamersNET luisteren we graag naar muziek uit games en vandaag staat de lunchtip dan ook in het teken van muziek uit Uncharted 3: Drake’s Deception. Omdat Naughty Dog update 1.13 heeft uitgegeven leek de ontwikkelaar het ook leuk om 15 korte remixes van muziek uit de game vrij te geven. Ze zijn zeker waard om naar te luisteren!


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Het probleem met dinospellen.

Eet smakelijk!

 1.   
  jamrex007's avatar

  Volgens mij is nummer 3 precies hetzelfde als de Origineel. de nummer daaronder is wel geremixt. of laten ze nou eerst de Originele horen en dan de remix?

  ik heb trouwens ergens gelezen dat ze deze nummers ook in de multiplayer gaan stoppen.

 2.   
  Daniel Z's avatar

  De soundtrack van Uncharted is sowieso goed! Toffe remixes.

  ik heb trouwens ergens gelezen dat ze deze nummers ook in de multiplayer gaan stoppen.

  Zou vet zijn.