GN Lunchtip: Het probleem met dinospellen


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Dinosauriërs zijn vet. Ieder zichzelf respecterend kind heeft wel met de oude dieren in plastic vorm gespeeld. Games met dino’s erin stellen echter vaak maar weinig voor. Waarom? Omdat je in de meeste dinospellen niet zelf als een dinosaurus chaos en verderf kunt aanrichten! Onderstaande strip bewijst helaas dat de mogelijkheid om in de huid van een prehistorisch creatuur te kruipen, zoals de aankomende game Primal Carnage zal doen, niet per se voor leuke resultaten zal zorgen…


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Obi-Wan Kenobi koopt een auto
Eet smakelijk!
 1.   
  Rotterdam9's avatar

  Die spel heb ik ook gezien 1 of 2 jaar geleden maar het is gemaakt door een kleine Engelse club, heeft wel wat in (bvb. singularity – was niet een supppppeeerr game maar wel balanced was het) en als het goed gaat kan ook mooi worden. Het hoeft ook geen AAA worden, Jurrasic the Hunted was ook geen AAA van Activision maar was wel grappig om te spelen.

 2.   
  firehopper211's avatar

  Turok: Evolution was dan weer wel een hele vette dino game die ik toen op de Gamecube heb gespeeld. 🙂

 3.   
  Fox's avatar

  Je had toch ook een source game met dino’s die nazi’s waren en de engelse die er tegen vechten? W8 eens eve… die had het zelfde probleem :|.