Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: Assassin’s Creed III Comic-Con Boston gameplay

De afgelopen dagen was op de Comic-Con in Amerika een panel over Assassin’s Creed III te volgen. En hier werd een mooi stukje gameplay van de game getoond.

  1.   
    gatemaster64's avatar

    deze game wordt echt awesome! 😀

  2.   
    RemcoM94's avatar

    Deze wordt zeker vet!

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Heel vet! Wel een sceptisch puntje, je kunt jezelf niet healen tijdens de combat. Toch wel een beetje onzinnig, waarschijnlijk om de moeilijkheidsgraad omhoog te schroeven, helaas.

  4.   
    gatemaster64's avatar

    Daniels_Zwart schreef, "Heel vet! Wel een sceptisch puntje, je kunt jezelf niet healen tijdens de combat. Toch wel een beetje onzinnig, waarschijnlijk om de moeilijkheidsgraad omhoog te schroeven, helaas."

    als het er teveel worden vlucht je toch net zoals in de trailer!

    toen kwamen er in het laatst ook tien man aan!

  5.   
    See4urSelf's avatar

    Heel, heel heel er tof!

  6.   
    Gunrunner120's avatar

    Dynamisch ziet het er echt goed uit.

  7.   
    ShadyXL's avatar

    Daniels_Zwart schreef, "Heel vet! Wel een sceptisch puntje, je kunt jezelf niet healen tijdens de combat. Toch wel een beetje onzinnig, waarschijnlijk om de moeilijkheidsgraad omhoog te schroeven, helaas."

    Ik vind het juist beter zo.
    Had deze gameplay allang gezien, maar het was wel leuk om het weer te bekijken ^^

  8.   
    Vlad-x's avatar

    Het enige waar ik van baal is dat ze een vent met een kap ver over z’n hoofd en bewapend alsof ie een oorlog in z’n eentje moet winnen niet kunnen herkennen tussen allemaal mensen, een punt waar ik overigens ook al last van had met Ezio. In de eerste AC game was de kledingkeuze logisch; Altair liep tussen vele anderen die hetzelfde gekleed waren, het viel bijna niet op, maar in deze game… Als er iets opvalt in de menigte, is het Connor wel. Realisme is in mijn ogen ongeveer gezakt naar nul, en dat vind ik heel erg jammer. Tuurlijk wordt het een hele vette game, de gameplay is geweldig, maar het echte ‘assassin’-gevoel is er voor mij een beetje af. Je bent gewoon een ‘one man army’ die mensen die in de weg staan afmoordt, zij het niet altijd in the open.

  9.   
    DutchmanDevil's avatar

    Dit wordt echt een AWESOME game

  10.   
    Lazar93's avatar

    Eindelijk weer dat gevoel van O shit er komen 20 guards aan rennen ! dat miste ik in de vorige delen wat je in AC 1 wel had, je moest je soms echt uit de voeten maken blij dat dat weer terug komt

  11.   
    Elbereth's avatar

    Mooie overgang in de gevechten, ziet er goed uit (:

  12.   
    tijn80's avatar

    Blijft een vet filmpje, maar hij is niet nieuw. Ze hebben er alleen commentaar aan toegevoegd.

  13.   
    -B9D7L-'s avatar

    Mooi 😆

  14.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Toch jammer dat de wachters te veel afwachten en dat je eigenlijk maar 1 wachter echt aanvalt, ik zou het wel vet vinden als er bijvoorbeeld 2 tegelijk aanvallen en dat je die dodged en dan raken de wachters elkaar 😆 of in iedergeval het vechten wat uitdagender maken 🙂