Eerste Man of Steel poster

Tijdens de comic-con wordt er veel nieuws vrijgegeven betreft comic gerelateerde nieuwtjes. Zo werd gisteren tijdens een presentatie van Man of Steel een korte teaser tentoongesteld aan het publiek tijdens de presentatie en als kers op de taart werd de teaser poster onthuld.


Superman is de meest gerespecteerde en bekende superheld aller tijden. In ‘Man of Steel’ is Clark Kent een jonge journalist die zich een buitenbeentje voelt met zijn krachten die verbeeldingen te boven gaan. Hij is jaren geleden naar de aarde gestuurd vanuit Krypton, een geavanceerde buitenaardse planeet. Hier worstelt Clark Kent met de vraag – Waarom ben ik hier? Opgevoed door zijn adoptieouders Martha en Jonathan Kent met de juiste normen en waarde, ontdekt Clark al snel dat het hebben van superkrachten ook zeer moeilijke beslissingen met zich meebrengt. Op het moment dat de wereld zijn stabiliteit het meest nodig heeft, wordt deze aangevallen. Dan staat Clark Kent voor de keuze of zijn superkrachten te gebruiken om de vrede te bewaren, of het te gebruiken voor overheersing en eigen gewin.
Binnenkort wordt er ook een trailer verwacht van The Man of Steel, houd hiervoor MoviesNET dus goed in de gaten! The Man of Steel draait vanaf 13 Juni 2013 in de bioscoop.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren