ArmA II mod Day Z al goed voor half miljoen spelers

Er staat misschien al een ArmA III in de planning, maar de support voor ArmA II houdt niet op. Zo is er in april van dit jaar een mod verschenen onder de naam Day Z die, heel verrassend, te maken heeft met ondoden.

Congratulations everyone, with your support through tough times, mistakes, troubles, and technical problems, we now have over 500k users!
Het ontwikkelteam achter de mod heeft nu aangegeven dat er meer dan 500 duizend spelers deelnemen en dit mag volgens hen best gevierd worden. Het is in de mod de bedoeling het zo lang mogelijk vol te houden tegen hordes ondoden; gemiddeld houden de spelers het 35 minuten vol waarna ze overrompeld worden.

  1.   
    Fox's avatar

    Over het algemeen duurt het dus 35 min om naar de airfield te lopen en dan een kogel in je hoofd te krijgen…
    Maar het is toch maar een gemiddelde, meestal speel je 1 keer 9 uur en daarna als je dood gaat wordt je gespawn raped…

  2.   
    killingdj0's avatar

    Spawnraped? Nah, ik speel nu al 1.2 weken op een character en heb al veel rare weapons een truck en een groep mensen die met me mee gaan. Heb het vliegveld gesniped voor een dag, in totaal heb ik 172 zombie kills 4 murders en 9 bandieten.

  3.   
    Fox's avatar

    Als je in een americanse server zit of zoizo een druke server zijn de spawns te populated… en vooral omdat iedereen gewoon maar schiet op iedereen sinds er geen global chat meer is kan je het beste NIET in de spawn area items zoeken-.- Daarom speel ik tegenwoordig op servers die niet geupdated zijn, minder mensen , meer weapons :P.

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Arma 2 staat al weken op nummer 1 op Steam. Geweldig tot 1 mod het spel zo omhoog weet te trekken, wat een geluk voor Bohemia Interactive. Gelukkig beginnen mensen nu in te zien hoe uitgebreid en wat Arma allemaal te bieden heeft. 🙂