GN Lunchtip: Maak je eigen NES controller-salontafel


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geekcultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Regelmatig struin ik het internet af naar leuke ‘hobbyprojectjes’ om mezelf (en als er hout aan te pas komt, mijn vader) mee bezig te houden, het liefst natuurlijk game-gerelateerd. Zo willen mijn vriend en ik binnenkort beginnen aan het bouwen van een arcadekast voor in de huiskamer. Maar tot die tijd is onderstaande salontafel in de vorm van een werkende NES-controller misschien wel een leuk project.

Ik kwam een redelijk uitgebreide tutorial tegen op de blog van ene Kyle Downes. Omdat er misschien meer creatievelingen onder ons zijn, die geïnteresseerd zijn in deze coole NES-tafel, leek het me leuk om de tutorial met jullie te delen.Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Gamehelden als Japanse prent

Eet smakelijk!

 1.   
  Burrows's avatar

  Wow super vet 🙂

 2.   
  grassyfuzz's avatar

  geweldig 😀

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Super vet idd.

 4.   
  mmx's avatar

  Kijk dat vind ik mooi echt cool een hebbeding 🙂

 5.   
  ronineter's avatar

  Super vet maar niet echt practies 🙄

 6.   
  MildBobbySauce's avatar

  ik wel er wel zo een :D!!!

 7.   
  toqeer's avatar

  wow die controller ziet er super mooi uit had ik hem maar 😛