Resident Evil 6 bevat meer dan vier uur aan tussenfilmpjes

Capcom had reeds de belofte gemaakt dat Resident Evil 6 de meest uitgebreide game uit de reeks moet worden en het lijkt er op dat ze woord gaan houden. Het spel bevat drie verschillende verhaallijnen en die vergen uiteraard diverse filmpjes om verteld te worden.

Via de keuringscommissie van The British Board of Film Classification is aan het licht gekomen dat Resident Evil 6 meer dan vier uur aan dynamische cutscenes bevat, filmpjes die naadloos overvloeien in de gameplay dus. Dat het spel een mature rating heeft gekregen doet niemand verbaasd opkijken, maar exact vier uur en vijftien minuten aan filmpjes? Als Capcom ook wat gameplay voorziet tussen de scenes door, dan lijkt Resident Evil 6 wel enorm uitgebreid te gaan worden deze herfst.

 1.   
  SN0WIE's avatar

  Dus bijna een CoD campaign in filmpjes 😆 Als ze ook zo goed bezig zijn met gameplay ben ik verkocht (was ik eigenlijk al!).

 2.   
  toqeer's avatar

  dit ga ik echt halen dan kan ik ook gelijk de vorige delen spelen 🙂

 3.   
  Fox's avatar

  En hoe lang van gameplay? Zeker net zo als maxpayne, 1 gang schieten, 30-240sec cut scene..

 4.   
  jamrex007's avatar

  4 uur is wel veel, maar zoveel had LA Noire ook.

 5.   
  fdennis's avatar

  Ben benieuwd hoeveel gameplay uren je hebt in de singelplayer zonder cutscenes. Zal wel minimaal 20 a 25 uur zijn lijkt me?

 6.   
  Kill Gamer 01's avatar

  4 uur is toch erg weinig? Assassin’s Creed II en Max Payne 3 hebben genoeg tussenfilmpjes vind ik. Maar die hebben toch meer dan 4 uur?

 7.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  fdennis schreef, "Ben benieuwd hoeveel gameplay uren je hebt in de singelplayer zonder cutscenes. Zal wel minimaal 20 a 25 uur zijn lijkt me? "

  Elk scenario wordt 10 uren lang, teminsten dat is wat Capcom zei.
  Maar ik denk niet dat de game dan 30 uur aan gameplay zal bevatten. 🙄

 8.   
  nunen007's avatar

  ”KillGamer01″ schreef, "4 uur is toch erg weinig? Assassin’s Creed II en Max Payne 3 hebben genoeg tussenfilmpjes vind ik. Maar die hebben toch meer dan 4 uur?"

  Volgens mij heeft max payne 3 geen 4 uur aan tussenfilmpjes hoor. Ik denk 1/2 uur.

 9.   
  Neolite's avatar

  4 uur, das bijna een complete game. Maar ben zeer benieuwd hoe zich dit gaat verhouden op de daadwerkelijk speeltijd.

 10.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  SN0WIE schreef, "Dus bijna een CoD campaign in filmpjes 😆 Als ze ook zo goed bezig zijn met gameplay ben ik verkocht (was ik eigenlijk al!)."

  same here