GN Lunchtip: Altair in Amsterdam!


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geekcultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Jawel, met de komst van Assassin’s Creed III is elk nieuwtje rondom deze titel goud waard. Maar Assassin’s Creed heeft een rijke historie en ook Ubisoft Nederland heeft daar een grote steen aan bijgedragen. Wat dachten jullie van Altair in Amsterdam? Deze filmpjes verschenen vorig jaar om de release van Asassin’s Creed: Revelations te vieren en de persoon die Altair speelt heeft zijn pak helemaal zelf gemaakt. Niet alleen knap, maar ook nog eens ontzettend realistisch!

We hopen natuurlijk dat Ubisoft dit jaar weer met zulke filmpjes komt omtrent Assassin’s Creed III. Laten we hopen!

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Video Game High School…

Eet smakelijk!

 1.   
  Verluci's avatar

  hahahahaha heel erg episch!

 2.   
  Ika Q's avatar

  hahaha, die is gewoon in het verkeerde tijd beland ๐Ÿ˜›

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Lol dit is de eerste keer dat ik dit soort filmpjes zie. ๐Ÿ˜†

 4.   
  MildBobbySauce's avatar

  dit is echt hilarisch ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 5.   
  firehopper211's avatar

  HAHA!! ๐Ÿ˜† Binnenkort rent tie ook over de daken van Amsterdam en schuilt tie in de grachten om zijn target te pakken. ๐Ÿ˜›

 6.   
  Fabianb's avatar

  Nice ๐Ÿ˜‰

 7.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Nice!

  Ik speel op dit moment de hele Assassin’s Creed franchise. Ik ben 3 weken geleden begonnen met deeltje 2 en heb twee dagen geleden Broterhood uitgespeeld. Nu speel ik Revelations en als ik die heb uitgespeeld kijk ik nog wel of het eerste deel het spelen waard is.