Guild Wars 2 krijgt soundtrack van vier cd’s

Bij de Collector’s Edition van Guild Wars 2 wordt een enkele cd met nummers van de game geleverd, maar er zal nog een versie van de soundtrack beschikbaar zijn. DirectSong zal namelijk een beperkte oplage van de soundtrack van het spel verkopen, bestaande uit maar liefst vier cd’s. Bovendien zal deze versie worden voorzien van een handtekening van componist Jeremy Soule.

Hetzelfde wist Soule enkele maanden geleden te doen met Skyrim, waarvoor hij ook een soundtrack van vier cd’s uit liet geven. Ook deze exemplaren werden allen voorzien van een handtekening. De uitgebreide soundtrack van Guild Wars 2 zal ergens in augustus worden verstuurd, maar je kunt nu al wel een pre-order plaatsen. Deze soundtrack wordt voor $29.99 verkocht.

 1.   
  ronineter's avatar

  4cds? ik vraag mij eigen af hoe lang die soundtrack duurt?

 2.   
  blackname's avatar

  Leuk extraatje maar zie eigenlijk niet zo goed in waarom je hem zou kopen, in-game luister je toch gewoon lekker naar de muziek en als je gewoon op je pc zit zet ik de radio of een leuke afspeellijst wel aan.

 3.   
  Ika Q's avatar

  Net zoals de Skyrim soundtrack ga ik die als een gek halen 😀

 4.   
  fdennis's avatar

  30 dollar voor de gw 2 soundtrack van 4 cd’s. En dan vinden sommige het gek dat muziek massaal word gedownload.

 5.   
  Ika Q's avatar

  fdennis schreef, "30 dollar voor de gw 2 soundtrack van 4 cd’s. En dan vinden sommige het gek dat muziek massaal word gedownload."

  30 euro voor 4 cd’s is toch een redelijke prijs. Fans zullen het zeker in huis halen. 😆

 6.   
  Fox's avatar

  Nvm.

 7.   
  WesterW's avatar

  Bij de Collector’s Edition van Guild Wars 2 wordt een enkele cd met nummers van de game geleverd, maar er zal nog een versie van de soundtrack beschikbaar zijn.

 8.   
  mmx's avatar

  4 cd’s waar is dat nou voor nodig ze gebruiken tegenwoordig DVD en Blue ray 😛

 9.   
  Fox's avatar

  Nvm

 10.   
  IyanHarm's avatar

  De muziek in GW1 was zo vet! Dit is ongetwijfeld zeker zo vet