Telltale bevestigt plannen voor meer Walking Dead-games

Ontwikkelaar Telltale heeft middels een verklaring bevestigd dat men na de vijf afleveringen tellende serie nog niet klaar is met The Walking Dead. Telltale is voornemens om meer games op basis van deze franchise te gaan produceren.

De reden voor deze beslissing zal naar alle waarschijnlijkheid liggen bij het succes van de Walking Dead-serie, waarvan aflevering 2, genaamd “Starved for Help”, zojuist verschenen is. Adjunct-directeur van de afdeling marketing Steve Allison legt uit:

Our first episodic game series based on the Walking Dead has sold nearly over 1.7 million episodes to consumers in just our first 8 weeks with no signs of slowing down. We have three more episodes to go with Episode 3 targeted for August.
Na het verschijnen van de vijfde aflevering zal de game fysiek in de winkels verschijnen, echter dit is tot nu toe enkel voor de Verenigde Staten bevestigd. Hoewel er voor de daaropvolgende periode nog niets concreet bevestigd is, heeft Allison wel een boodschap in petto:
This will not be the last The Walking Dead game series that we do.
Of hiermee nu een tweede seizoen of een compleet nieuwe game gesuggereerd wordt, zal de toekomst moeten uitwijzen. Eerder deze week werd door Activision bekendgemaakt dat er volgend jaar een first person shooter van The Walking Dead verschijnt.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Is het niet wat vroeg om nu al die conclusie te trekken?

 2.   
  Rotterdam9's avatar

  Ik vindt die spel mooi gemaakt maar ik kan het gewoon niet spelen, point en click is echt nik voor mij, maar ik vind het wel leuk van youtube te downloaden (ik bedoel de walkthrough hoor) om te kijken als de TV serie.

  Het spel heeft een mooi verhaal ook, beetje voorspelbaar ook maar toch wel leuk.