Officiële Xbox 360 7.1 draadloze headset verschijnt in augustus

De bekende fabrikant Mad Catz is sinds kort een officiële partner van Microsoft. Hierdoor heeft de producent het recht om een reeks officiële accessoires voor de Xbox 360 uit te brengen. Welke producten we precies kunnen verwachten is vooralsnog onbekend, maar het eerste resultaat van het partnerschap belooft al veel goeds.

MadCatz komt in augustus met, naar eigen zeggen, de eerste “werkelijk draadloze” Xbox-headset. Het gaat hier om de Tritton Warhead, een indrukwekkende headset met 7.1 surround sound. Bovendien beschikt het apparaat over een geavanceerde microfoon.

Doordat de headset rechtstreeks contact maakt met de Xbox 360 hoef je geen verbinding te maken met de controller. Ook het gebruik van een USB-ontvanger is overbodig. Voor al dit moois zul je wel diep in de buidel moeten tasten: de Tritton Warhead krijgt naar alle waarschijnlijkheid een adviesprijs van 199,99 pond (omgerekend zo’n 250 euro) mee.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Neolite's avatar

  De headset is dus duurder dan de console zelf………

 2.   
  Sainting's avatar

  250 voor een headset..

 3.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Waar blijven de echte 71. en 5.1 draadloze headsets??? deze draadloze headset hebben gewoon 2 boxjes in elk schelp.
  De surround word nagebootst. Heb zelf een tritton axpro mét draad maar wel 4 boxjes in elk schelp, met dolby digital 5.1.

  Heb liever een met draad en echte surround dan fake surround. Maar het blijven mooie headsets. In de toekomst kunnen we dus nog wel meer moois verwachten tussen fabrikant Mad Cats en XBOX Microsoft.

 4.   
  nunen007's avatar

  Dit is iets te zwaar voor mijn portomonee. Ik ga hem niet kopen, ik beb zelf nog een headset van 10 euros. En die doet het gewoon goed. Ik heb liever 4 niewe games van dat geld.

 5.   
  Martinspire's avatar

  Dit nieuws is al even bekend. Ze zijn namelijk al aangekondigd op de E3 van 2011 (vorig jaar dus), maar zijn inmiddels al 5x uitgesteld (eerst september/oktober, toen december, toen januari, toen maart, toen mei en nu dus augustus).

  Wel mooie dingen, maar ik zit inmiddels al een tijd aan de XP500 van Turtle Beach. Ook prima ding overigens.

 6.   
  -B9D7L-'s avatar

  Waarom moet je zo’n headset eigenlijk hebben? vooral voor die prijs! 😮

 7.   
  Chinook's avatar

  Je kan beter voor Astro headsets gaan.

 8.   
  Superwasbeer's avatar

  veeel te duur

 9.   
  crownleader's avatar

  ik houw mijn Turtle Beach Earforcee PX21, doet het prima en heb hem voor 40 euro gekocht. 🙂