GN Lunchtip: Video Game High School


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Een wereld waarin iedereen houdt van videogames: voor veel gamers is het een droom. Freddie Wong, de man die bekendstaat om zijn immens succesvolle game-gerelateerde YouTube-filmpjes, heeft samen met een team een film gemaakt getiteld Video Game High School. Via Kickstarter haalde hij de benodigde 190.000 dollar binnen. Het resultaat? Een actie/comedy-film van maar liefst twee uur die het verhaal vertelt van Brian, een jonge FPS-speler die vastzit in een stad waar hij zich niet thuisvoelt. Hij wordt echter wereldberoemd wanneer hij online “The Law” vermoordt, de bekendste gamer ter wereld. Check de trailer van de film hieronder.

Check hier de volledige, twee uur durende film!

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De Art Direction van Saints Row: The Third

Eet smakelijk!

  1.   
    Serg1337's avatar

    Heb je net de laatste aflevering gezien, kom je dit nog eens op GN tegen 😛
    Het is zeker weten een aanrader om even te checken!

  2.   
    bartuh_alem's avatar

    leuke serie om te kijken idd, er worden niet echt games laten zien maar zeker aanrader!

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Volg deze serie al in het begin, Freddyw is echt geweldig in het maken van dit soort filmpjes.

  4.   
    GENERAL_DS's avatar

    Ik volg de serie al een tijdje, jammer dat het bijna is afgelopen. Nu nog hopen op seizoen 2.