Gamersnet.nl

GN Cocktail: BioShocktail


Het was natuurlijk een beetje dom van ons om dit nieuwe item te introduceren op dinsdag! Zulke alcoholisten zijn we ook niet bij GamersNET. Het is nu zaterdag en dus de perfecte tijd voor de GN Cocktail! Geniet ervan!

Het is weer komkommertijd in het land der games! De zomer is aangevangen en wij gamers zitten de komende tijd dus even zonder nieuwe titels. Om jullie te voorzien van een interessante vakantie maakt Tom elke week een cocktail die iets te maken heeft met games. Zij het een drankje uit een game of een mix geïnspireerd door een bepaalde franchise, Tom maakt er iets van en geeft je het volledige recept. Of je nu samen met je GN Cocktail de zon in gaat of lekker gaat gamen met vrienden, de cocktails zijn om te genieten!

Het drankje van deze week komt direct uit de diepste krochten van Rapture en is favoriet onder Big Daddy’s. We noemen hem… De BioShocktail!

De BioShocktail is een zomers drankje met een frisse smaak. De garnering met munt en limoen geven de cocktail een echte Rapture vibe; onder de juiste belichting lijkt het net alsof de cocktail bestaat uit zeewater, toepasselijker kan haast niet! Big Daddy’s drinken deze versnapering met een stevige hoeveelheid EVE, wij mixen het met een scheutje Angostura voor de perfecte smaak.

Hoe groot je de cocktail wil hebben, dat is aan jou, zolang de verhoudingen van de dranken onderling maar kloppen. Daarom werken we niet per definitie met volumes, maar met de maateenheid van parten. Om hier wat makkelijker uit te komen, is het handig om een barmaatje bij de hand te hebben. Wij hielden hierbij aan dat één partje circa 50 milliliter is.

[SCREENSHOTS] Bottoms up!