New Super Mario Bros. 2 eShop prijs bekend gemaakt

Nintendo heeft vandaag de prijs bekend gemaakt van New Super Mario Bros. 2. Maar het gaat hier niet om de retail versie, maar om de eShop versie.

Dit is redelijk bijzonder, aangezien New Super Mario Bros. 2 de eerste volledige game is die te downloaden is via hun eShop. Het spel gaat $39.99 kosten; een Euro-prijs is nog niet bekend gemaakt.

De PlayStation Vita ging Nintendo’s 3DS voor met het aanbieden van downloadbare edities van volledige games, maar het lijkt erop dat Nintendo ook de voordelen van het verkoopsysteem begint in te zien. Tevens zullen een aantal verkooppunten ook downloadcodes voor de game gaan aanbieden om zo mensen die geen mogelijkheid hebben om te betalen met een digitale manier toch de game kunnen downloaden.

Een kort bericht, maar een grote stap vooruit voor de Nintendo 3DS. Gaan jullie voor het gemak van de download, of hebben jullie liever een fysiek exemplaar in jullie handen?

  1.   
    firehopper211's avatar

    Als ik dan alleen een credit card of heel veel punten kaarten nodig heb, k’ga ik liever nog altijd voor het doosje omdat ik klassiek ben. ๐Ÿ˜€
    En trouwens, de Eshop prijs is precies hetzelfde in Amerika als dat je hem in de winkel koopt, dus ik neem aan dat het hier precies hetzelfde gaat gebeuren voor mensen die gewoon keuze hebben.

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    De downloadbare zou goedkoper moeten zijn geen schijfje/boekje enzo, Maar heb het idee dat de gene in de winkel even duur zal zijn ๐Ÿ™

  3.   
    Sympharion's avatar

    Als de downloadbare spellen goedkoper zullen zijn dan de retail versie ga ik voor de downloadbare versies. Dan heb ik ze ook altijd bij me. Anders ga ik gewoon altijd voor de retail versies. ๐Ÿ™‚