Hitman: Absolution krijgt Deluxe Professional Editon

Eerder werd al bekend dat Hitman: Absolution een Professional Edition zou krijgen. Die editie bestaat uit een hardcover art book, een making-of DVD, drie in-game wapens en een speciaal doosje. Dit stelde de verzamelaars misschien toch wel wat teleur, want waar is toch dat toffe beeldje van Agent 47? Deze verzamelaars kunnen opgelucht ademhalen, er is nu namelijk ook een Deluxe Professional Edition onthuld.

Deze Deluxe Professional Edition bevat naast de eerdergenoemde zaken uit de Professional Edition ook nog een beeldje. Deze figurine van Agent 47 is maar liefst tien inch hoog, wat gelijk staat aan circa 25 centimeter. Helaas is de prijs van de beide speciale edities nog onbekend.

Wil je meer weten over Hitman: Absolution? Lees dan de E3-preview van Tom!

 1.   
  SonyBoy's avatar

  Dus we krijgen een gigantische bobblehead? Je kan toch zo’n figuurtje niet bij zo’n tof spel doen. Ik wil een figurine die echt op hitman lijkt en niet een figurine met een klein lichaam en een waterhoofd.

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Ik had een wat realistischere figurine echt veel mooier gevonden. Voor dit beeldje heb ik geen extra geld over..

 3.   
  irapi's avatar

  Nee dit spreekt mij ook niet aan. Dit is toch niet het type spel voor zo’n on serieus beeldje?

 4.   
  nunen007's avatar

  Ik vind het beeldje best wel grappig. Maar toch zou ik liever een serieuzer beeldje willen hebben. Dus ik ga deze denk ik niet kopen.

 5.   
  Ika Q's avatar

  Ik sta er nog steeds versteld van dat de PC gamers nog steeds niet aan de slag kunnnen gaan met de Sniper Challange. Helaas moet ik wachten op 1 augustus. ๐Ÿ˜ฅ

 6.   
  firehopper211's avatar

  Haha ๐Ÿ˜€ Die bobble head zou wel leuk staan naast m’n andere Agent 47 figurine van Blood Money.

 7.   
  fdennis's avatar

  Zie mensen hier klagen om de figurine die je erbij krijgt. Maar dat is niet het enige he. Je krijgt er ook een artbook bij die vaak al gauw 10 a 20 euro kosten.

 8.   
  Leon's avatar

  Een realistisch beeldje was inderdaad vetter geweest, hier heb ik geen extra geld voor over.

 9.   
  SonyBoy's avatar

  fdennis schreef, " Zie mensen hier klagen om de figurine die je erbij krijgt. Maar dat is niet het enige he. Je krijgt er ook een artbook bij die vaak al gauw 10 a 20 euro kosten. "

  Nee, die zit al in de standaar professional edition. In de deluxe zit alleen een debiel beeldje bij.

 10.   
  soldierarjan's avatar

  Vind het wel een toffe editon ben nog niet over uit welke ik ga halen.

 11.   
  Hitman047's avatar

  Bobbleheads zijn in?! Dit is de zoveelste Special Edition waar er 1 bij zit. Ik had liever de figurine uit dit pakket gezien, maar evengoed is het een leuke extra. ๐Ÿ˜‰

 12.   
  Alterlai's avatar

  Er zullen vast wel genoeg mensen zijn die het leuk vinden maar ik vind het nogal BS. Ze hadden vast wel iets beters kunnen verzinnen.