Tot ziens E3, hallo vakantie: de zomer van GamersNET

Beste bezoeker,

Vorige maand hebben we natuurlijk met ons allen genoten van de E3 en zojuist is de allerlaatste preview naar aanleiding van die beurs verschenen. Zowel het thuisfront als de mensen die in L.A. waren hebben hier keihard voor gewerkt en we willen jullie graag via dit berichten bedanken voor het fanatiek lezen van alle artikelen, het luisteren naar GN RADIO en het bekijken van de GN ON TOURs vanuit L.A. Mochten jullie nog wat gemist hebben, dan kunnen jullie alle E3 content nog een keer bekijken en vergeet ook niet het CSI-filmpje te zien.


Juli is inmiddels begonnen en dat betekent dat het wat stiller zal zijn als het gaat om gamenieuws, perstrips en reviews. Daarom zullen we vanaf deze week starten met onze zomercontent, waar je artikelen kunt verwachten die jullie klaarstomen voor, of vermaken tijdens de vakantie. Tom zal jullie vertellen wat je kunt drinken op een hete zomerdag, verschillende redacteuren zullen een spoedcursus geven in hun specialiteit en ook zullen we de boeken gaan bespreken die jullie moeten lezen op vakantie. Daarnaast zullen we een pilot opnemen van de nieuwe GamersNET RADIO liveshow, GN ON AIR, gaan we natuurlijk naar Campzone en verwachten we ook een tweede toernooi te houden met de GN Clan.

En dan hebben we nog één vraag aan jullie, want met augustus voor de deur gaan we natuurlijk ook weer naar Gamescom! Zes redacteuren zullen de reis naar Keulen maken en wij willen heel graag jullie tips voor vette content, waar we zelf simpelweg niet aan denken. Jullie kennen onze content van de E3, dus mocht je iets gemist hebben, of een geweldig idee hebben, schroom niet en laat hieronder een reactie achter. Ook als je bepaalde games gemist hebt, laat het hieronder weten en wij gaan voor jullie op onderzoek uit in Keulen.

In de zomer staat GamersNET absoluut niet stil en alvast bedankt voor de tips!

Groetjes,

Peter

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Nou Peter, kom maar op met die eigen content, kan er geen genoeg van krijgen! GN on Air wordt sowieso leuk en dat kan ik weten ;). En de drankjes tips van Tom ga ik ook zeker even bekijken. Komkommermaand!

  2.   
    Remco_MUFC's avatar

    Gamescom here we come !!! 🙂

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Het gebrek aan nieuws maakt me nu al verdrietig. 🙁

  4.   
    SonyBoy's avatar

    Ik wil zowiezo dat als er de eerste dag nog niets te doen is foto’s van het beursgebouw en van de omgeving enzo en niet van jullie die gekke bekken trekken…

  5.   
    Kill Gamer 01's avatar

    De komkommertijd is weer aangebroken! Ik vind het juist heerlijk dat het nu komkommertijd is. Zo kan ik Assassin’s Creed Brotherhood en Assassin’s Creed Revelations gaan uitspelen. Daarnaast heb ik nog Borderlands GOTY edition, Metro 2033, Darksiders, Prototype, Prototype 2 en nog een aantal andere games liggen waar ik nog aan moet beginnen die ik de laatste maanden heb gekocht. GN on Air gaat sowieso leuk worden. Weer een livechat online, heerlijk. Ik hoop alleen dat de GN on Air niet tussen 28 juli en 11 augustus is want dan ben ik op vakantie. Ik ga ook alle zomercontent lezen en bekijken die online komen op Gamersnet. Van de E3 heb ik de GNR’s wel geluisterd alleen de GN on tours nog niet bekeken. Dat ga ik ook nog doen. Oh, was bijna vergeten dat ik PS+ abo voor een jaar heb, dus kan ik ook nog volop gaan genieten van die gratis toffe games. De GN on tour van Campzone en de GNR van Campzone kijk ik nu al naar uit! Alleen jammer dat Peter niet van plan is zijn tent op te gaan zetten, dat is elk jaar juist zo grappig hoe hij dat doet in GN on tour, xD! Zal het meisje met de gele crocks op Campzone zijn? Zo ja, film haar dan en zet dat stukje in GN on tour en plak dan onder dat stukje van GN on tour waar ze danst het liedje Het meisje met de gele crocks eronder. Ook kijk ik uit naar de the making of van GN on tour E3, dat is Peter zijn zomerprojectje. Aan het einde van de zomer GAMESCOM!!!!!!! Daar ben ik net als vorig jaar ook dit jaar weer alle 4 de dagen aanwezig! Ik hoop dat ik jullie weer tegenkom! 🙂

    @ Xboxfan

    Ja, het lijkt mij ook leuk om elke dag zo’n GN fotoreportage te zien.

  6.   
    firehopper211's avatar

    Ik ga helaas niet op vakantie dit jaar, dus tot die kan ik wel vermaakt worden met bomvol content van jullie. 8)

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Vakantie heerlijk zon/zee & strand en nog nog beter geen games effe lekker uitrusten genieten van het mooie weer drankje erbij.
    Ibiza here i come nog 16 dagen en dan lekker 15 dagen weg 8)

  8.   
    Petor's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Vakantie heerlijk zon/zee & strand en nog nog beter geen games effe lekker uitrusten genieten van het mooie weer drankje erbij.
    Ibiza here i come nog 16 dagen en dan lekker 15 dagen weg 8) "

    Geniet ervan man! Klinkt heerlijk!! 😉

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    Petor schreef, "

    ”Carlos0_0″ schreef, "Vakantie heerlijk zon/zee & strand en nog nog beter geen games effe lekker uitrusten genieten van het mooie weer drankje erbij.
    Ibiza here i come nog 16 dagen en dan lekker 15 dagen weg 8) "

    Geniet ervan man! Klinkt heerlijk!! 😉 "

    Bedankt kerel komt goed heerlijk en geen games komt wel goed helehoop mooie dames daar 😛