GN Lunchtip: Naar het toilet met Mario


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geekcultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Toen mijn vriend en ik een huis kochten, heb ik iedereen verteld dat er in plaats van een moppenboekje een Nintendo DS aan een touwtje in het toilet komt te hangen. Zoiets ´nerd-achtigs’ kon ik alleen maar bedenken volgens familie en vrienden. Gelukkig ben ik er ondertussen achtergekomen dat ik echt niet de enige ben met zulke geniale/geeky (doorhalen wat niet van toepassing is) ideeën. Sterker nog, het kan met gemak nog een graadje erger. Zo kwam iemand op het idee om van haar toilet een compleet Mario-walhalla te maken. Check de foto’s!

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Street Cleaning Simulator is extreem

Eet smakelijk!

 1.   
  MildBobbySauce's avatar

  allervetste toilet ooit! 😆

 2.   
  ronineter's avatar

  Holy shit!

 3.   
  nunen007's avatar

  Haha geniaal! 😆

 4.   
  firehopper211's avatar

  Somebody call a plumber!! 😛

 5.   
  Flapjack's avatar

  ja en luigi dan?

 6.   
  Jarek's avatar

  Heeft die dame al een vriend? Anders zou ik graag bij haar in komen wonen 😛

 7.   
  soldierarjan's avatar

  Wat een super vet idee ik wil later ook zo wc in mijn huis alleen dan killzone of assasin creed of uncharted stijl.

 8.   
  toqeer's avatar

  zo een wc zal ik ook wel willen hebben 🙂