Meer personages in nieuwe Super Smash Bros. onwaarschijnlijk

Masahiro Sakurai, het creatieve brein achter de Super Smash Bros.-serie, heeft laten weten dat de volgende Super Smash Bros. waarschijnlijk niet meer personages zal bevatten. Het aantal speelbare figuren is tot nu toe in elke game flink gestegen: de Nintendo 64-versie kende twaalf personages, Super Smash Bros. voor de GameCube telde er vijfentwintig en op de Wii had je al keuze uit maar liefst zesendertig personages.

Met de nieuwste game binnen deze franchise, die voor de Wii U en 3DS, wil Nintendo zich meer gaan richten op het inslaan van een nieuwe richting voor Super Smash Bros. dan op het uitbreiden of vergroten van de cast. Dit wil echter niet per definitie zeggen dat we geen enkele nieuwkomer kunnen verwachten, want figuren kunnen uiteraard nog altijd worden vervangen.

  1.   
    toqeer's avatar

    ja meer is toch beter en veel leuker ๐Ÿ™‚

  2.   
    ckerigon's avatar

    toqeer schreef, "ja meer is toch beter en veel leuker ๐Ÿ™‚ "

    Hoeft niet perse zo te zijn.. in brawl waren in mijn ogen heeel veel characters overbodig en het leek nogal gefixeerd, omdat er wat “nieuws” bij moest komen.

  3.   
    firehopper211's avatar

    Moet misschien niet te overbodig worden aangezien nieuwe features er zouden kunnen zijn, aan de andere kant is een nieuwe cast aan Nintendo Characters altijd welkom is en als de Wii U echt een krachthuis is kunnen ze er wel veel meer mee dan ooit tevoren. ๐Ÿ™‚

  4.   
    N.Frufo's avatar

    ckerigon schreef, "

    ”toqeer” schreef, "ja meer is toch beter en veel leuker ๐Ÿ™‚ "

    Hoeft niet perse zo te zijn.. in brawl waren in mijn ogen heeel veel characters overbodig en het leek nogal gefixeerd, omdat er wat “nieuws” bij moest komen. "

    Ik vind karkters veel ook leuk maar nu kunnen ze beter uitwerken nu minder karakters rol spelen