Releasedatum Pokémon Black & White 2 onthuld

Al sinds de Game Boy verschijnen er Pokémon-games en al sinds de Game Boy zijn ze een daverend succes. Ook Black & White 2 doet het goed aan de kassa’s: het spel ligt sinds kort in de Japanse winkels en alleen in de eerste week ging de game daar al 1,5 miljoen keer over de toonbank. Gelukkig kunnen wij Europeanen dit jaar ook met deze titel aan de slag: op 12 oktober om precies te zijn.

Gelijktijdig met de release van Black & White 2 zal de 3DS eShop verrijkt worden met de Pokémon Dream Radar, een Augmented Reality-game waarin je Pokémon neer moet schieten. Tot slot onthulde Nintendo dat Pokedex 3D Pro, een geüpdatete versie van de Pokedex 3D app die reeds 600 Pokémon bevat, aankomende herfst zal verschijnen. Liefhebbers van de Japanse wezens hoeven zich dit jaar dus niet te vervelen.

 1.   
  RenevdGijp's avatar

  Naar mijn idee is de Pokemon magie een heel eind weg bij de meeste mensen. Zelf vind ik het ook raar dat er zo nodig een deel twee moest komen, had lekker gewacht en een Pokemon MMO of een volwaardige console variant gemaakt. Daar zit ook ik nog seeds op te wachten als vormalig Pokemon fan nog steeds op te wachten!

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  RenevdGijp schreef, "Naar mijn idee is de Pokemon magie een heel eind weg bij de meeste mensen. Zelf vind ik het ook raar dat er zo nodig een deel twee moest komen, had lekker gewacht en een Pokemon MMO of een volwaardige console variant gemaakt. Daar zit ook ik nog seeds op te wachten als vormalig Pokemon fan nog steeds op te wachten!"

  Ik vind de normale pokemon games nog steeds leuk en ben nu ook al Black 2 aan het spelen die gedeeltelijk in het engels is al, En moet zeggen dat die echt een stuk beter is dan deel 1 dit is eigenlijk hoe black & white moest wezen vind ik maar goed toch ga ik hem spelen weer van alles vernieuwd als die uit is sowieso de goeie versie spelen en niet de halve jappen versie :P.

  Op de console lijkt het me wel vet pokemon op groot beeld vroeger ook gedaan met pokemon blue op me tv, Ik had een kaart konden gameboy spellen in en die kon weer in de super nintendo.

 3.   
  Remco_MUFC's avatar

  Er bestaat maar 1 Pokemon:

   Pokemon Rood & Pokemon Blauw

  8)

 4.   
  FishHookz's avatar

  Remco_MUFC schreef, "Er bestaat maar 1 Pokemon:

   Pokemon Rood & Pokemon Blauw

  8) "

  Emerald 😉

 5.   
  ariesijm's avatar

  Vind het onnodig geweest om zoveel nieuwe pokemons steeds toe te voegen. Het is alleen maar vervelend, want niemand kent ze meer tegen woordig.. Dat is mijn mening idd

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  ariesijm schreef, "Vind het onnodig geweest om zoveel nieuwe pokemons steeds toe te voegen. Het is alleen maar vervelend, want niemand kent ze meer tegen woordig.. Dat is mijn mening idd"

  Nou ja je kent ze niet meer van naam tenminste ik maar ik ken ze wel als ik ze zie.

 7.   
  toqeer's avatar

  ik had zo gehoopt dat ze in september zouden uitkomen
  nog langer wachten 🙄

 8.   
  Fox's avatar

  ofc.

 9.   
  Remco_MUFC's avatar

  GN Bacon schreef, "

  ”Remco_MUFC” schreef, "Er bestaat maar 1 Pokemon:

   Pokemon Rood & Pokemon Blauw

  8) "

  Emerald :wink:"

  Je begrijpt het niet, Pokemon Rood en Blauw zijn klassiekers en hebben het eeuwige leven. 😉

 10.   
  Rijstekorrel's avatar

  Remco_MUFC schreef, "Er bestaat maar 1 Pokemon:

   Pokemon Rood & Pokemon Blauw

  8) "

  Dat zijn er sowieso al 2 haha en dan bestaan er nog 151 totaal ik snap wat je bedoeld 😛

 11.   
  koenbob3's avatar

  ik vind pokemon niet echt zo leuk