Pathé Thuis komt naar de Xbox 360

Pathé Thuis, de video-on-demand-dienst van Pathé, wordt uitgebreid naar de Xbox 360 en tablets van Apple, Samsung en Panasonic. Dit heeft Marc Canisius, deputy manager bij Pathé, aan Entertainment Business laten weten.

Vanaf juli zal Pathé Thuis op de iPad te gebruiken zijn, tablets van Samsung en Panasonic volgen in september en vanaf november zul je ook via je Xbox 360 gebruik kunnen gaan maken van deze dienst. Daarnaast zal Pathé vanaf juli ook een koopmodel aan gaan bieden, naast het huurmodel. Op die manier hou je de films altijd in je bezit.

 1.   
  Fabianb's avatar

  Mij te duur, die prijskaartjes van de films. In dit geval mogen ze best eens Netflix nadoen. Maar hoevaak is dat ondertussen wel niet gezegt. Gierige apen.

 2.   
  Rotterdam9's avatar

  Is dat voor nieuwe films of wel 1-2 jaar oud films?

  Als het alleen de oudere films inhoudt, zou het niet echt iets niuews zijn.

  Maar als het de nieuwe films inhoudt, dan is dat ook gevarlijk (denk niet dat gaat gebeuren) want dan kan iedereen met een video capture aparat alle films op HD qualiteit opslaan, beter qualiteit voor de torrent downloaders maar we gaat dat controleren?

 3.   
  RenevdGijp's avatar

  Opzich niks mee, dat ook Nederlandse diensten op Xbox komen!

 4.   
  mmx's avatar

  nou voor mij hoeft dit niet 😛 Ik heb een X360 om te gamen hoor 🙄

 5.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Denk dat dit beter kan worden dan ZUNE op de X360, want ZUNE heeft ook veel films zonder nederlandse ondertiteling maar voor de rest is het al best wel goed er zitten genoeg nieuwe films tussen.
  Kga er zeker van uit de ook de nieuwste films dan eventueel te bekijken zijn met de dienst van Pathé, hoop dat dan ook 3D films te huur/koop zijn…Wel zo makkelijk.
  Tevens is dit een goede stap richting een multifunctionele gezins/huiskamer social/media/game-console, wat de volgende generatie consoles ook gaan worden. 8)

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  mmx schreef, "nou voor mij hoeft dit niet 😛 Ik heb een X360 om te gamen hoor 🙄 "

  genoeg mensen gebruiken console ook voor dvd enzo doe ik ook me ps3 voor bluray films bijv en dvd films als ik eewn schijfje heb.

 7.   
  Stubborn's avatar

  Nee, ik ga liever naar Pathe 🙂