Nintendo onthult een aantal releasedata; o.a. New Super Mario Bros. 2

Tijdens haar Nintendo Direct Conference heeft Nintendo de Europese releasedata van een aantal nieuwe 3DS- en Wii-titels onthuld.

New Super Mario Bros. 2 voor de 3DS zal vanaf 17 augtustus in de Europese winkels liggen, twee dagen voor de Amerikaanse release. Ook de voetbal RPG Inazuma Eleven heeft een datum gekregen, namelijk 28 september. Deze game is vorig jaar al in Japan uitgekomen en is tevens de eerste game binnen deze serie die voor de Wii verschijnt.

De 3DS titel Professor Layton and the Miracle Mask zullen we in oktober kunnen gaan spelen. Tot slot zal New Art Academy, ook voor de 3DS, op 28 juli verschijnen. Gelijktijdig met de release van de 3DS XL.

Even alles op een rijtje:
New Art Academy (3DS) – 28 juli
New Super Mario Bros. 2 (3DS) – 17 augustus
Inazuma Eleven (Wii) – 28 september
Professor Layton and the Miracle Mask (3DS) – oktober
 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Misschien toch maar me 3ds ruilen voor de 3ds xl en dan mario mooi spelen op groot scherm weer als je dsi xl heb gehad vind je de 3ds klein 😛

 2.   
  GameLayD's avatar

  Ik kan echt niet wachten op Professor Layton! Half oktober ga ik een weekje naar Londen, dus hopelijk is hij dan al uit, dan kan ik hem daar kopen en spelen!

 3.   
  Tweek's avatar

  GameLayD schreef, "Ik kan echt niet wachten op Professor Layton! Half oktober ga ik een weekje naar Londen, dus hopelijk is hij dan al uit, dan kan ik hem daar kopen en spelen!"

  En dat heb je de Engelse versie, in Nederland kan je alleen een vertaalde krijgen toch? dat killed de sfeer een beetje voor mij.