Rihanna en Jim Parsons in nieuwe Dreamworks animatiefilm

Voor hun nieuwste animatiefilm Happy Smekday dat eind 2014 moet verschijnen, heeft Dreamworks twee interessante namen weten te strikken. Jim Parsons alias Sheldon Cooper uit the Big Bang Theory en zangeres/actrice Rihanna zullen de hoofdrollen vertolken.

Het verhaal gebaseerd op het boek The True Meaning of Smekday van Adam Rex gaat over aliens die schuilen op aarde voor hun aartsvijand. Als een van de aliens (Parsons) merkt dat ze ontdekt zijn slaat hij op de vlucht en ontmoet in zijn tocht een aards tienermeisje (Rihanna). De twee vormen een opmerkelijke band waarin de alien merkt hoe het is om een mens te zijn.

Naast het duo dat hun stem zal lenen bestaat het team van Happy Smekday uit een ervaren ploeg op het vlak van animatie. Tim Johnson (Over the Hedge, Antz) gaat de film regisseren. Chris Jenkins (Rio, Surf’s Up) en Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2) fungeren als producers terwijl DreamWorks Animation’s Head of Development Gregg Taylor een oogje in het zeil zal houden. Tom J. Astle en Matt Ember (Get Smart) zijn dan weer verantwoordelijk voor het script. Tim Johnson heeft er al veel zin in:

When I read Adam Rex’s remarkable book, I knew it would make an amazing film. I can’t wait to introduce audiences to the unique world and characters of ‘Happy Smekday.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren