Modern Warfare 3 juni Elite DLC nu te downloaden

Het is weer eens zover; Call of Duty: Modern Warfare 3 heeft weer wat DLC klaarstaan voor Elite-leden. Xbox 360 Elite-leden kunnen vanaf nu genieten van een aantal nieuwe Spec-ops missies en maps. Dit zijn:

Arctic Recon
Vortex
U-Turn
Intersection
Maar de release van deze extra content ging niet geheel zonder slag of stoot en daarom zal de game een update krijgen bij het opstarten van de game. Deze patch lost een aantal “achter-de-schermen” foutjes op. Het kan echter wel voorkomen dat spelers bepaalde extra content niet kunnen spelen. Mocht dit voorkomen, volg dan de volgende stappen:
1. Launch MW3 Special Ops running off HDD
2. Select Find Match and “The struggle continues with all new maps”
3. Back out of the lobby and you’ll gain the ability to load any new maps
Deze stappen kunnen het probleem met de Arctic Recon Spec Ops missie oplossen. Er zijn echter ook problemen aangetroffen voor spelers met een fysieke kopie van de game, waar de game aangeeft dat deze geen memory meer heeft. Gebeurt dit, dan kun je het volgende doen om het op te lossen:
1. Launch Multiplayer
2. Load a previously released map in private match
3. Play the new content
Wat vinden jullie van de nieuwe Spec Ops missies?

 1.   
  RenevdGijp's avatar

  Zijn er eigenlijk wel veel GN leden die ook Elite hebben, hoor alleen mensen die BF Premium hebben aangeschaft, maar niemand over Elite!

 2.   
  xColdNight's avatar

  RenevdGijp schreef, "Zijn er eigenlijk wel veel GN leden die ook Elite hebben, hoor alleen mensen die BF Premium hebben aangeschaft, maar niemand over Elite!"

  Ze zijn er wel 😛 Maar persoonlijk heb ik zo’n spijt ervan dat ik de hardened edition van MW3 gekocht heb, dat ik me niet eens meer zoveel bezig houd met die DLC’s. Ik denk ook dat veel mensen zich niet meer laten horen over CoD omdat er alsmaar gezeur over komt 😳

 3.   
  KgUnl!mited's avatar

  RenevdGijp schreef, "Zijn er eigenlijk wel veel GN leden die ook Elite hebben, hoor alleen mensen die BF Premium hebben aangeschaft, maar niemand over Elite!"

  Ik heb wel elite, maar ben eigenlijk een beetje teleurgesteld over de dlc content. Mij interreseert dat “face of” namelijk niet zo, dus zijn de afgelopen 2 maanden voor mij waardeloos. Maar als er op de site staat dat er in Mei 2 mappen komen en in Juni 1, en er uiteindelijk maar 1 echte multiplayer map komt is het een beetje klaar voor mij. Ze geven je een verwachtingspatroon, maar als het niet klopt kun je het beter niet maken. 🙁