Okami HD aangekondigd; bestuurbaar met PlayStation Move

Sommige games verdienen gewoonweg een tweede kans en Okami is er daar één van. Toen de game in 2007 uitkwam, kreeg het spel zeer goede recensies, maar verkocht het niet goed. Gelukkig heeft Capcom vandaag aangekondigd dat Okami opnieuw uitkomt, in een HD-jasje.

In Okami speelde je met de wolf Amaterasu, die de godin van de zon is. Als wolf moest je de wereld weer kleur geven en van alles laten bloeien. De artistieke stijl was dan ook het meest opvallende element van Okami. De gameplay lijkt juist een beetje op The Legend of Zelda-games door een mix van vechten, platformen en vooral puzzelen.

De wereld kleur geven kon in de Wii-versie van Okami al met de Wii-remote. Ook nu kun je zelf verven, door gebruik te maken van de PlayStation Move. Dit hoeft echter niet, je kan ook met de gewone controller spelen. Verder gaat de game er nog mooier uit zien door de HD-graphics en zullen er ook trophies te krijgen zijn.

Okami HD verschijnt deze herfst exclusief voor de PlayStation 3. De game zal in ieder geval te downloaden zijn via het PlayStation Network voor 19,99 euro. Of de game buiten Japan in de winkels verschijnt, is nog niet bekendgemaakt.

 1.   
  Sympharion's avatar

  Mooi spel!
  Voor 19,99 euro komt deze er hier denk ik wel in! 😀

 2.   
  RavingHazard's avatar

  wat! 19,99 maar, dan ga ik hem zeker kopen 😀