EK Film: Poule D, 3e ronde

Vandaag de laatste ronde in de poulefase. Na een korte tussenstop gaan we daarna snel door met de kwartfinales! Vandaag staat er eigenlijk weinig meer op het spel. Lord of War en V for Vendetta zijn al door, maar mogen nu onderling uitmaken wie er eerste wordt in de poule.

VS /center]
The Girl with the Dragon Tattoo: Een journalist krijgt de opdracht het mysterie op te lossen rond een vrouw die al 40 jaar vermist – of dood – is. Daarbij krijgt hij hulp van een jonge vrouwelijke hacker.
Intouchables: Een waargebeurd verhaal, over een aristocraat die volledig verlamd raakt en een hechte band opbouwt met zijn uit de buitenwijken afkomstige verzorger.
Maar de spannendste strijd is dus dat andere treffen, V for Vendetta tegen Lord of War.

VS
V for Vendetta: Een geheimzinnige vrijheidsstrijder, alleen bekend onder de letter ‘V’, zet terrorisme in als strijd tegen de totalitaire staat waarin hij leeft. Als hij een jonge vrouw van de geheime politie redt, lijkt hij een bondgenoot te hebben gevonden.
Lord of War: Een wapenhandelaar zoekt de absolute grenzen van zijn moreel besef en de fijnste mazen in de wet om zijn beroep uit te oefenen terwijl Interpol in zijn nek hijgt.
Tijd om weer te stemmen! Mocht je alles over het EK nog eens rustig willen nalezen, kijk dan op de MoviesNET EK film pagina. Ook kun je rustig nalezen wat de uitslagen waren en wie er goed voor staan in het overzicht En, tot slot, stemmen kan natuurlijk ook weer via de MoviesNET facebook pagina

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren