Dawnguard groter dan DLC van Fallout 3; kleiner dan die van Oblivion

Matt Carofano, lead artist van Skyrim, heeft in een interview duidelijk gemaakt hoeveel content we ongeveer van Skyrim’s eerste DLC Dawnguard mogen verwachten. Eerder werd al duidelijk dat de DLC groter zal zijn dan die van Fallout 3, dit wordt nu nogmaal bevestigd door Carofano. De nieuwe content zal echter kleiner zijn dan de uitbreiding Shivering Isles van Oblivion:

Dawnguard will be significantly bigger than any Fallout DLC. We wanted to do something more in depth than that. It’s not as big as Shivering Isles, but there’s still a lot of content there.
Volgens Carofano zal je tussen de tien en twintig uur doen over het uitspelen van Dawnguard. Het verhaal dat de uitbreiding biedt, is qua lengte te vergelijken met de verhaallijnen van de verschillende facties in Skyrim.

 1.   
  squidgyboy's avatar

  Shivering Isles was echt een hele grote dlc dus als hij iets kleiner is maakt mij niets uit …. het gaat immers om de inhoud … ik zit vol verwachting te wachten op de dlc… 8)

 2.   
  gatemaster64's avatar

  maar shivering isles was ook echt heel groot voor een dlc!
  dus we hoeven ons geen zorgen te maken! 😀

 3.   
  Tweek's avatar

  En de Fallout DLC was natuurlijk een serie hè, daar kwamen er 4/5 van uit. Bij elkaar is dat ook een hele grote DLC.

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  Tweek schreef, "En de Fallout DLC was natuurlijk een serie hè, daar kwamen er 4/5 van uit. Bij elkaar is dat ook een hele grote DLC."

  Dawnguard zal ook ongetwijfeld niet de enige DLC voor Skyrim zijn. 🙂

 5.   
  Burrows's avatar

  Kan niet wachten 🙂

 6.   
  RenevdGijp's avatar

  Krijg meer en meer zin in Skyrim. Heb nu toetsweek maar oh, jongu, ik wil weer terug naar Skyrim!!! En zeker als de DLC klaar staat na de toetsweken!