EK Film: Poule D, 2e ronde

V for Vendetta en Lord of War voeren samen de poule des doods aan. Over een paar dagen treffen ze elkaar pas. Kunnen ze er vandaag al voor zorgen dat die match niet spannend meer is? Wanneer ze beiden hun wedstrijd winnen gaat het er dan namelijk alleen nog om wie er als de nummer één door mag… V for Vendetta moet hiervoor afrekenen met The Girl with the Dragon Tattoo.

VS
The Girl with the Dragon Tattoo: Een journalist krijgt de opdracht het mysterie op te lossen rond een vrouw die al 40 jaar vermist – of dood – is. Daarbij krijgt hij hulp van een jonge vrouwelijke hacker.
V for Vendetta: Een geheimzinnige vrijheidsstrijder, alleen bekend onder de letter ‘V’, zet terrorisme in als strijd tegen de totalitaire staat waarin hij leeft. Als hij een jonge vrouw van de geheime politie redt, lijkt hij een bondgenoot te hebben gevonden.
In de andere wedstrijd moet Lord of War dan maar zien voorbij Intouchables te komen.

VS
Lord of War: Een wapenhandelaar zoekt de absolute grenzen van zijn moreel besef en de fijnste mazen in de wet om zijn beroep uit te oefenen terwijl Interpol in zijn nek hijgt.
Intouchables: Een waargebeurd verhaal, over een aristocraat die volledig verlamd raakt en een hechte band opbouwt met zijn uit de buitenwijken afkomstige verzorger.
Tijd om weer te stemmen! Mocht je alles over het EK nog eens rustig willen nalezen, kijk dan op de MoviesNET EK film pagina. Ook kun je rustig nalezen wat de uitslagen waren en wie er goed voor staan in het overzicht En, tot slot, stemmen kan natuurlijk ook weer via de MoviesNET facebook pagina

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren