Ook geen Microsoft op Gamescom

Eerder had Nintendo aangegeven de Gamescom van dit jaar over te slaan, maar de gamebeurs in Keulen moet nog een klap verduren. Microsoft heeft namelijk aangegeven dat deze ook niet aanwezig zal zijn op de conventie, maar in plaats daarvan zich te richten op kleinere promotie-evenementen.

Een vertegenwoordiger van de Britse branche van Microsoft wist hierover het volgende aan te geven:

In the lead up to the launch of Halo 4, Gears of War: Judgment, Forza Horizon, Fable: The Journey and Dance Central 3, among other titles and entertainment experiences, Xbox is focusing on smaller, more-localized experiences for customers, partners, retailers and press around the world,” reads the statement.

As a result, Xbox will not be exhibiting directly at gamescom in Cologne, Germany in August this year. Selected Xbox titles will still be showcased by our publishing partners at the event, and we wish the BIU well for the show.

Naast Nintendo en Microsoft hebben THQ en SEGA ook al eerder laten weten niet te komen opdagen bij de Gamescom. Ondanks deze grote afzeggingen, wist de organisatie van het evenement wel mee te delen dat het aantal aanwezige uitgevers met twintig procent is gestegen ten opzichte van vorig jaar.

  1.   
    marklin989's avatar

    snap het niet vorig jaar op de zaterdag zag ik bna hetzelfde gebeuren als de love parade en toch trekken zon grote namen zich terug.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Microsoft, Nintendo, THQ en Sega, niet aanwezig, Sony is wel aanwezig maar in afgeslankte vorm… Het is te hopen dat dit niet het begin van het einde is voor Europa’s grootste gamebeurs. ๐Ÿ™

  3.   
    mmx's avatar

    Microsoft, Nintendo, THQ en Sega, niet aanwezig, Sony is wel aanwezig maar in afgeslankte vorm… Het is te hopen dat dit niet het begin van het einde is voor Europa’s grootste gamebeurs.

    Nou ja dat is ook niet slim zeg nu hoef ik ook geen kaartjes te bestellen voor dit jaar ๐Ÿ™ ๐Ÿ™

  4.   
    MelvinK's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Microsoft, Nintendo, THQ en Sega, niet aanwezig, Sony is wel aanwezig maar in afgeslankte vorm… Het is te hopen dat dit niet het begin van het einde is voor Europa’s grootste gamebeurs. ๐Ÿ™ "

    idd zou heel erg jammer zijn , maar even goed ga ik dit jaar weer , probeer er ieder jaar bij te zijn het blijft geweldig ๐Ÿ˜€

  5.   
    Danielle.k's avatar

    Ik denk dat het toch een waanzinnige game beurs gaat worden.

  6.   
    RenevdGijp's avatar

    Tja, genoeg andere uitgevers op de GamesCom. Maar goed, toch jammer dat alleen Sony er van de big three is!