Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Assassin’s Creed III Frontier Walkthrough

Assassin’s Creed III speelt zich niet meer af in de ‘Oude Wereld’, maar juist in de Nieuwe Wereld oftewel Amerika. Er woedt een flinke burgeroorlog waaraan ook hoofdpersonage Connor deelneemt. In deze video zie je gameplay van deze game, vergezeld van commentaar van een van de ontwikkelaars.

  1.   
    MildBobbySauce's avatar

    kan niet stoppen met kijken naar deze gameplay walktrough! het ziet er schitterend uit. het diepe sneeuw waar Connor moeite mee heeft om doorheen te komen de sneeuwvlokken die in het sneeuw schitteren. DIT WORDT THE GAME OF THE YEAR 2012 ๐Ÿ˜€

  2.   
    triggermike's avatar

    ๐Ÿ˜ฎ …

  3.   
    GamerJaime's avatar

    Blijft prachtig! Een kleine kanttekening,heeel vet en bruut enzo die tomahawk maar ik ben me toch benieuwd naar hoe Connor een zwaard hanteerd. Had dat liever gezien maar goed.

  4.   
    nunen007's avatar

    Wow! Ik dacht eerst dat free-runnen door bomen een slecht idee was, maar nu ziet het er heel tof uit ๐Ÿ˜‰

  5.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Nice

  6.   
    DutchmanDevil's avatar

    De combat moves zien er echt super gaaf uit.

  7.   
    tijn80's avatar

    Blijft gewoon VET

  8.   
    FishHookz's avatar

    Dit is echt geweldig ๐Ÿ˜ฎ Het klimmen in de bomen is beter en mooier dan ik had verwacht en dit zal het ook voor langere tijd leuk maken ๐Ÿ˜† En de graphics zijn echt om van te kwijlen, de omgeving en mensen zijn echt super mooi vergeleken met andere games van deze tijd en de gezichtsuitdrukkingen zijn echt goed te zien alleen vind ik dat Connor er nog wel iets beter uit kan zien ๐Ÿ˜‰ Hij heeft iets raars met zijn ogen…

  9.   
    -B9D7L-'s avatar

    Damn! ๐Ÿ˜†

  10.   
    Vlad-x's avatar

    Ik heb het gevoel dat ik de enige ben, maar ik ben nog niet overtuigd. Het ziet er allemaal wel heel gaaf uit enzo, maar het heeft niet het echte AC gevoel wat bv. de eerste game had. Natuurlijk wordt het heel vet, daar niet van, maar iets knaagt nog aan mij.

  11.   
    GamerJaime's avatar

    Vlad-x schreef, "Ik heb het gevoel dat ik de enige ben, maar ik ben nog niet overtuigd. Het ziet er allemaal wel heel gaaf uit enzo, maar het heeft niet het echte AC gevoel wat bv. de eerste game had. Natuurlijk wordt het heel vet, daar niet van, maar iets knaagt nog aan mij."

    Meer AC dan dit gaat het niet worden ben ik bang. De flauwe missies waarbij je bijv boodschappen ofzo moet doen zijn eruit en het gaat net als bij deel 1 weer alleen om het jagen en je doelen killen. Daarbij is er dit keer wel genoeg afwisseling (als het goed is) dus ik zie het als een verbetering op het 1ste deel. Vraag me af wat je dan nog mist.

  12.   
    toqeer's avatar

    alles wat revelations niet had heeft deel 3 alleen veel beter
    en verbeterd ๐Ÿ™‚ kan niet wachten

  13.   
    soldierarjan's avatar

    Dit word mijn game van het jaar zoveel zin in deze game.

  14.   
    Moon-Hero's avatar

    Dit word echt een geweldige game! ๐Ÿ™‚