Electronic Arts kondigt De Sims 3: Bovennatuurlijk aan

Er waren al lange tijd geruchten dat Electronic Arts zou komen met een nieuwe uitbreiding voor De Sims 3. Een tijdje geleden lichtte een patch al een tipje van de sluier op en kwamen we te weten dat de nieuwe uitbreiding van De Sims 3 zal draaien om onder andere magie. Vandaag heeft Electronic Arts deze zevende uitbreiding dan eindelijk officieel aangekondigd en tevens de eerste details en screenshots vrijgegeven.

Zoals verwacht draait De Sims 3: Bovennatuurlijk om magische wezens zoals weerwolven, heksen, vampiers en feeën. Elke soort magisch wezen heeft zijn eigen voordelen, zoals het minder snel ouder worden voor elfjes en vampieren, het gebruik kunnen maken van magische teleportatie voor heksen en het in een harig wezen kunnen veranderen van weerwolven. Voor Sims die een carrière willen in de magische sferen voegt De Sims 3: Bovennatuurlijk de carrièrepaden Alchemist en Waarzegger toe. Houdt je Sim meer van onverwachte dingen, dan kan hij of zij zijn lol op met verschillende brouwsels en spreuken. De effecten hiervan kunnen zowel positief als negatief zijn, variërend van gewichtsverlies tot een carrièreboost of in sommige gevallen zelfs loslopende zombies. Drankjes die een speler maakt kunnen worden gedeeld met vrienden.

De nieuwe stad waarin dit zich allemaal afspeelt is Moonlight Falls, een mysterieuze stad vol met gotische voorwerpen en magische verassingen. De Sims 3: Bovennatuurlijk zal vanaf september verkrijgbaar zijn en als je de game reserveert, dan krijg je de speciale limited edition in plaats van de standaard editie. Deze editie bevat de bekende ‘Peashooter’ uit Plants vs. Zombies, zodat je Sims zich kunnen verdedigen voor het geval er een horde zombies op je stoep staat. Daarnaast bevat de limited edition ook zombiekleding uit Plants vs. Zombies, zoals kegelvormige hoeden en voddige pakken. Hieronder zijn alvast de eerste screenshots van deze nieuwe uitbreiding te bekijken.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  MitchieB's avatar

  ligt het aan mij of is ea gewoon alle ouwe uitbreidingen in een nieuw jasje aan het stoppen dit lijkt wel heel erg op de sims makin magic.

 2.   
  Neolite's avatar

  Want some more milk?

 3.   
  toqeer's avatar

  echt sims is gewoon uitmelkerij

 4.   
  Toetsje20's avatar

  Yes! Er komt weer een nieuwe uitbreidingspakket van De Sims 3 aan. Die komt zeker in m’n verzameling. 😀