EK Film: Poule C, 2e ronde

Poule C had na de eerste ronde als enige poule een échte nummer 1. Braveheart rekende met grotere cijfers af met Season of the Witch dan Pan’s Labyrinth wist te doen met Angels & Demons. Maar of dat alles al zegt? Poule D is weliswaar de poule des doods, maar het lijkt er toch op dat Braveheart nog twee zware wedstrijden voor de boeg heeft. Vandaag moeten ze aantreden tegen de nummer 2, Pan’s Labyrinth. Eerst mogen die andere twee, Angels & Demons en Season of the Witch, in een onderling duel uitmaken wie er nog recht heeft om op de volgende ronde van het EK film te hopen.

VS
Angels & Demons: Symbolendeskundige Robert Langdon werkt aan het oplossen van een moord en het voorkomen van nieuwe moorden en een terroristische aanslag tegen het Vaticaan. Daarbij moet hij een spoor volgen dat al eeuwen geleden is uitgezet.
Season of the Witch:Twee 14e eeuwse ridders, die opgestapt zijn uit de grote kruistochten, worden belast met het transport van een vrouw die van hekserij wordt verdacht naar een klooster. Zij wordt verdacht van het veroorzaken van de pest.
En dan wordt in die andere wedstrijd dus gestreden om de eerste plaats. Kan Braveheart die eerste plaats vasthouden, of neemt Pan’s Labyrinth vandaag het heft in handen?

VS
Pan’s Labyrinth: In het fascistische Spanje van 1944 ontsnapt de kleindochter van een sadistische legerofficier in een meeslepende fantasie wereld.
Braveheart: William Wallace verenigt de 13e eeuwse Schotten in hun strijd om de Britse overheersers te verdrijven.
Stem dus weer snel op je favoriet! Wat overigens ook kan via de MoviesNET Facebook pagina Voor een overzicht van alle tussenstanden in de poules kun je hier terecht.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren