Patch Dota 2 brengt nieuwe heroes met zich mee

Er is een nieuwe patch uitgebracht voor de bèta van Dota 2 en bevat nieuwe features en bug fixes. Er zullen tevens drie nieuwe helden geïmplementeerd worden en het is hiermee mogelijk om replays te bekijken. De volledige lijst met aanpassingen valt hieronder te lezen:

  GAMEPLAY
 • Drow: Fixed Frost Arrows not working on mechanical units.
 • Morphling: Added effects for strength and agility morph as well as an overhead timer for replicate.
 • Nature’s Prophet: Fixed Sprout destroying other trees around it.
 • Shadow Demon: Fixed Soul Catcher being dispellable.
 • Shadow Demon: Fixed Shadow Poison impact damage not hurting Disrupted units (and thus not disabling Blink).
 • Fixed targeted spells not temporarily revealing the attacker.
 • Fixed Orb of venom working on denies.
 • Fixed the following spells being castable on magic immune allies: Nightmare, Frost Armor, Nature’s Guise, Holy Persuasion, Decrepify, Astral Imprisonment, Shadow Word and X Marks The Spot

  UI

 • Selecting “Equip” on an item in the backpack now flips to the loadout and automatically does the equipping for you.
 • Added support for watching replays via URL. For example, “dota2://dota2://matchid=15478&matchtime=300″ will go directly to five minutes into match 15478.
 • Added button in replay panel to copy an URL into the clipboard that can be used to get back to that point in that replay.
 • Added Hall of Fame trophies to the bases. Clicking on them will display the winning teams of The International.

  DOTA 2 BOTS

 • Made bots not leave a gank if they currently have the ability to reincarnate and allies are still attacking.
 • Fixed bug where bots would pick their heroes before humans locked in their picks.
Wij hebben vorige week weten te melden dat Dota 2 gratis te spelen zal zijn met de mogelijkheid om items aan te schaffen.

 1.   
  Shauwert's avatar

  Er komen wel vaker patches uit voor dota 2 met nieuwe heroes. het wordt twee keer per week geupdate. Ik denk dat er in de afgelopen 2 maanden 10 nieuwe heroes bij zijn gekomen. Maar de patch waar dit bericht over gaat bevat inderdaad 2 heroes meer dan normaal. Maar er mist nog wel een regel boven deze tekst waarin staat uitgelegd over de nieuwe heroes. En er is ook gisteren al een nieuwe update uitgekomen omdat deze heroes aardig veel fouten hadden. 😆

 2.   
  Fox's avatar

  Ik blijf toch maar gewoon bij LoL.

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Fox schreef, "Ik blijf toch maar gewoon bij LoL."

  Ik ook.

 4.   
  RenevdGijp's avatar

  Toch is één keer Dota proberen, hoor er veel goeds over.

 5.   
  fdennis's avatar

  Zou de game graag willen spelen het schijnt meer een hardcore game te zijn terwijl League of Legends redelijk casual is. League of Legends speel ik nu al zon anderhalf jaar maar er zitten gewoon zoveel irritante kinderen op en levenloze nerds die hun tijd verspillen om te auwhoeren. Daar ben ik eerlijk gezegd wel klaar mee.

 6.   
  Kenneloth's avatar

  Wat mensen ook vergeten is dat LoL een kopie van Dota het orgineel is. Dota was een Warcraft 3 mod. Daar is LoL op gebaseerd. En idd Dota is Hardcore en LoL casual.

 7.   
  /DareDevil's avatar

  Ik speel LoL al vanaf toen die ongeveer in de EU werd gelaunched. Het is een goede game. Zeker voor een free to play game. Het is ongelooflijk hoe hard de community en aanhang van LoL is gegroeid in een aantal jaren en idd veel mensen vergeten dat Defense of the Ancients is ontstaan door de custom game mode van Warcraft III genaamd DOTA dus. Het enige probleem met LoL is dat de community verschrikkelijk is. Ik denk dat er nergens anders zo’n grofgebekte en meedogenloze community te vinden is.

  Aangezien Valve altijd veel voor zijn community doet met hun games ben ik benieuwd wat de ondersteuning is van Dota 2. Ik weet zeker dat deze game ongetwijfeld veel aanhang gaat krijgen en omdat ik zo’n fan ben van Valve door hun balance en support heb ik me ingeschreven voor de Beta.