EK Film: Poule A, 2e ronde

De kop is er af, en de eerste balans kan worden opgemaakt. Vandaag spelen de films uit poule A hun tweede wedstrijd. Wie houdt kans op de volgende rond en wie haakt definitief af? Schindler’s List en Mission: Impossible gaan samen aan kop met 3 punten en een positief saldo van +3 stemmen. Kunnen deze twee films opnieuw de winst pakken, of weten 300 en From Russia With Love terug te slaan en de aansluiting te houden?

VS
300:Koning Leonidas van Sparta moet met 300 mannen stand zien te houden tegen de Perzische invasie bij Thermopylae in 480 voor Christus.
Mission: Impossible:Een vals beschuldigde Amerikaanse agent moet de ware schuldige zien te ontmaskeren zonder de hulp van zijn vertrouwde team. Die missie brengt hem naar Praag…
VS
Schindler’s List: In het Polen van de Tweede Wereldoorlog gaat Oskar Schindler zich steeds meer bekommeren om het lot van zijn Joodse werknemers. Won zeven Oscars en was genomineerd voor nog eens vijf meer.
From Russia With Love: James Bond laat zich meeslepen in een plot met een naïeve Russische schone om een door SPECTRE gestolen object terug te halen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren